Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu soțul ei: ”Are și el un băiețel!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre soțul ei

Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de bărbatul care a cucerit-o, un om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu. Vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum se înțeleg Aida și Albert, copiii săi, cu soțul ei. De asemenea, vedeta a vorbit și despre legătura formată între micuți și băiatul pe care partenerul său îl are.

Cristina Spătar, detalii despre soțul ei, Vicențiu Mocanu

Vicențiu Mocanu, partenerul Cristinei Spătar, este un prosper om de afaceri din Râmnicu Vâlcea, astfel că vedeta merge în vizită în orașul natal al soțului, chiar dacă nu locuiește cu acesta.

Aceasta a punctat că îi place foarte mult respectivul loc, unde își găsește liniștea. Cât despre copiii săi, Aida și Albert, artista a mărturisit că aceștia se înțeleg foarte bine cu alesul său.

Vicențiu Mocanu are, la rândul său, un băiețel, care a format o legătură frumoasă cu micuții pe care vedeta îi are dintr-o altă căsătorie. Aceasta a fost foarte atentă în momentul în care s-a îndrăgostit, căci s-a gândit înainte la Aida și Albert și la fericirea lor:

„Mie îmi place foarte mult Vâlcea! E un oraș foarte drăguț, o mică Elveție dacă vrei! Mie mi-a plăcut foarte mult ce am văzut acolo. Nu am stat foarte mult, dar mi se pare liniște.

Este o frumusețe de orășel! Copiii au fost, nu de multe ori, dar au fost! Le-a plăcut! Bine, ei sunt copii, nu realizează ce este acolo, dar eu am văzut! Este un oraș foarte frumos!

Copiii se înțeleg bine. (n.r. cu soțul) Suntem oameni civilizați, chiar se înțeleg bine! Are și el un băiețel. Copiii se înțeleg, fac fotbal, sunt de aceeași vârstă.

Suntem OK! Să știi că este foarte important să îi faci fericiți și să îi mulțumești. Copiii sunt viața mea! Totul este bine! Lucrăm la proiecte noi, stați cu ochii pe mine!”

Citește și: Ce spune soțul Cristinei Spătar de fiecare dată când vedeta este criticată pe internet: “Lumea e rea!” VIDEO EXCLUSIV

Care este plăcerea ei vinovată

De asemenea, Cristina Spătar ne-a dezvăluit și care este modul în care se răsfață. Frumoasa vedetă a punctat că soțul ei, Vicențiu Mocanu, nu este pretențios atunci când vine vorba despre mâncare.

Totuși, artista a dezvăluit că ei niciodată nu îi lipsește un pahar de vin atunci când mănâncă pește sau carne, însă nu se dezice de la obiceiurile alimentare pe care le-a format pentru a se menține în formă:

„Contează foarte mult să ai cu cine să te înțelegi! Ideea este că el mănâncă orice, nu este pretențios! Întotdeauna ne luăm chestii diferite pentru că el este genul care vrea să guste de peste tot!

Eu sunt mai conservatoare, dacă am ziua în care mănânc pește, păi este pește! Dar niciodată nu îmi lipsește paharul de vin alb la pește sau roșu la carnea de vită! Mă mai răsfăț puțin! Dar puțin!”

Citește și: Cristina Spătar, prima reacție după ce soțul ei a intrat în politică: „Momentul să se întâmple ceva!”. De ce refuză să se mute la Râmnicu Vâlcea VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *