Cum se înțeleg Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu, la 11 ani de la câștigarea Next Top Model: “Nu mai vine la mine să îmi zică ceva legat de mâncare” VIDEO EXCLUSIV

Ea arată impecabil: ”Aș avea încredere să merg în lenjerie intimă pe podium”

Laura Giurcanu a reușit să intre în atenția publicului de la o vârstă fragedă, participând la “Next Top Model by Cătălin Botezatu” și câștigând cel de-al doilea sezon. Recent, ea a acceptat și provocarea de la ”Survivor”, fanii urmărindu-i aventurile din Dominicană cu sufletul la gură. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre relația pe care o are acum cu designerul. Mai mult, ne-a spus și ce proiect ar accepta imediat.

Laura Giurcanu: ”Cred că sexy e mai mult o atitudine, o stare”

Laura Giurcanu, aflată la evenimentul de deschidere a noului magazin Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, ne-a vorbit despre cât de important este să ne simțim frumoase. Vedeta a punctat că micile artificii, precum piesele de lenjerie intimă, ne pot ajuta:

“WOW. E important să te simți frumoasă. Cred că sexy e mai mult o atitudine, o stare.  Deși, într-adevăr, suntem la lansarea unui magazin de lenjerie intimă, poți să fii îmbrăcată foarte masculin, poți să fii îmbrăcată mai oversize, dar să te simți în continuare sexy pentru că ai, pe dedesubt, niște lucruri care te ajută să te simți așa. De asta nu cred că sexy e întotdeauna evident, cred că poate să fie și ceva subtil sau ceva care doar tu să știi sau să vezi”.

Ce spune despre cariera ei din modelling

Întrebată de cele mai amuzante momente din cariera sa de modelling, Laura Giurcanu și-a amintit cu drag de ce făcea atunci când se afla la o vârstă fragedă și avea o prezentare de modă. Fiind foarte emoționată pe atunci, vedeta le punea colegelor sale o mulțime de întrebări:

“Cea mai amuzantă…nici nu știu. Cred că erau toate momentele, toate prezentările de modă pe care le aveam când aveam 15-16 ani. Eram foarte emoționată înainte și îmi luam toate colegele la întrebări. Eram, cumva, fata aia din clasă care nu știa despre ce e vorba. Le întrebam: “Aici, oare, cum ar trebui să merg? Aici, oare, cum ar trebui să fac? Cum ar trebui să pozez?”. Crescând, mi-am dat seama că întrebările mele erau nu stupide, dar, cumva, e tot așa o chestie de a face ce simți, să te simți tu natural și confortabil. Dar eu fiind destul de nesigură, la 15-16 ani, aveam înainte de fiecare prezentare de modă cred că 1.000 de întrebări pentru toate colegele mele”.

Cum se înțeleg Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu, la 11 ani de la câștigarea “Next Top Model”
Cum se înțeleg Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu, la 11 ani de la câștigarea “Next Top Model”

A păstrat legătura cu Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este un adevărat profesionist, astfel că, pe când se afla în show, el o “certa” pe Laura Giurcanu dacă mânca prea mult. Totuși, acum nu se mai pune problema de așa ceva. Au păstrat o relație frumoasă de-a lungul timpului:

“Nicidecum nu mai vine la mine să îmi zică ceva legat de mâncare și altele. Păstrăm legătura, ne înțelegem bine, ne-am mai întâlnit de multe ori după ce s-a terminat concursul. Bine, au trecut și 10 ani, dacă stau să mă gândesc. Dar avem o relație foarte bună în care nu se mai pune problema. În prezent, chiar mănânc ceea ce vreau și, culmea, o fac pentru mine. Nu îmi spune nimeni ce ar trebui să mănânc sau ce să fac. Dar, totuși, o fac pentru mine și încerc să am un stil de viață cât mai sănătos, dar chiar e doar pentru mine”.

Ce proiect ar accepta imediat

Laura Giurcanu și-ar dori să apară pe afișele brand-ului Victoria’s Secret, dezvăluind că ar accepta imediat această propunere. Când vine vorba de a defila în lenjerie intimă, ea nu s-ar emoționa, căci se simte încrezătoare în sine:

“Victoria’s Secret să vină la mine și să mă pună cum e Hailey Bieber. Să spună: “Laura, în România vrem să fii tu pe toate afișele cu Victoria’s Secret.” Da, aș zice da! Da, cred că m-aș simți confortabil (n.r. să defileze în lenjerie intimă pe podium). Nu mai am nesiguranțele pe care le aveam când eram mai mică. Acum chiar mă simt încrezătoare în corpul meu, mintea mea, tot ce ține de minte. Da, aș avea încredere să merg în lenjerie intimă pe podium”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *