Cum se înțelege Antonia cu soacra ei. Imagini rare cu mama lui Alex Velea

Ce spune și despre tatăl lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea reprezintă unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi artiști au împreună doi băieți, iar ea mai are o fetiță din prima sa căsnicie. Recent, vedeta a vorbit despre cum se înțelege cu socrii săi.

Care este relația dintre Antonia și soacra ei. Ce spune și despre tatăl lui Alex Velea

Antonia mărturisește că se înțelege foarte bine cu părinții lui Alex Velea. Consideră că sunt oameni minunați. Cei doi îi ajută pe tinerii artiști în creșterea copiilor lor, dat fiind faptul că ei sunt plecați des pentru diferite proiecte.

„O relație foarte bună, sunt foarte buni, sunt oameni minunați care ne ajută foarte mult în creșterea copiilor noștri.”, a spus Antonia despre relația cu socri, pentru viva.ro.

Citește și – Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea. Artista a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-au căsătorit până acum

Cum gestionează Antonia și Alex Velea problemele de cuplu. „Nu se mai întâmplă să stăm supărați”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mulți ani. Faptul că relația lor s-a sudat foarte bine în timp i-a ajutat să nu mai existe certuri sau discuții în contradictoriu. Antonia mărturisește că se mai întâmplă să aibă loc mici neînțelegeri, însă le rezolvă rapid discutând despre ele. Artista mai spune că nu se mai întâmplă să stea supărați. Cei doi consideră că au o relație de prea mulți ani pentru a lăsa micile neînțelegeri să îi facă să nu mai vorbească.

„Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu”, a dezvăluit Antonia.

De asemenea, artista a dezvăluit că, deși au trecut ani buni de când formează un cuplu, ea și Alex Velea continuă să fie foarte romantici. Își spun „te iubesc” de multe ori pe zi și la fel i-au învățat și pe copiii lor. Totodată, își fac mici surprize între ei pentru a menține tot timpul flacăra iubirii aprinsă.

Vezi și – Antonia simte fluturi în stomac și după 10 ani de relație. Totul despre momentul în care s-a îndrăgostit de Alex Velea EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *