Cum se înțelege Bendeac cu Delia și Cheloo, după ce a plecat de la iUmor. Mesajul categoric al actorului

Ce spune Mihai Bendeac despre relația dintre ei, după ce a plecat de la iUmor
Cum se înțelege Bendeac cu Delia și Cheloo, după ce a plecat de la iUmor. Mesajul categoric al actorului

Mihai Bendeac nu poate încă dezvălui motivul pentru care a decis să plece de la iUmor, dat fiind contractul pe care îl are cu Antena. Acesta conține anumite clauze. Cum se înțelege acum cu Delia și Cheloo, după ce el a luat decizia să nu mai apară la masa juriului emisiunii, alături de ei?

Cum se înțelege Bendeac cu Delia și Cheloo, după ce a plecat de la iUmor

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor, însă momentan nu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a luat această decizie. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un motiv destul de grav. Actorul ar ține în permanență legătura cu avocații și managerul său pentru a lua decizii. Cât despre colegii de la masa juriului, Mihai Bendeac susține că nu s-a schimbat nimic în relația cu ei.

„Sunt identice, ca și până acum”, a spus Mihai Bendeac despre cum se înțelege cu Delia și Cheloo, pentru playtech.ro.

Mihai Bendeac și Cheloo au mai avut certuri de-a lungul timpului

Mihai Bendeac și Cheloo s-au mai certat uneori, în timpul filmărilor. Potrivit sursei citate, chiar la începutul lunii martie ar fi izbucnit între cei doi un conflict. Actorul ar fi vrut de atunci să renunțe și ar fi distrus o tabletă din cauza nervilor provocați de atitudinea colegului său.

„Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. Cred că totuși s-au acumulat niște lucruri, pentru că nu mai puteam cu energia aia tâmpită..”, declara atunci Mihai Bendeac, imediat după scandal.

Apropiații susțin însă că, în prezent, Bendeac și Cheloo nu vorbesc și nici nu ar urma să existe cale de împăcare între ei:

„Mihai s-a simțit tot timpul atacat de Cheloo. Care mai în glumă, mai în serios, l-a și amenințat. Niciunul nu a făcut vreun pas spre împăcare. E posibil însă ca războiul dintre cei doi să ajungă chiar și în instanță”.

Mihai Bendeac nu este la primul scandal cu Antena 1

Cele două părți au avut un scandal și în 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy. Atunci, Antena 1 l-a acționat în judecată pe Mihai Bendeac. I-a cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune Antena 1, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

Mihai Bendeac a fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane. În tot acest timp show-ul a fost de foarte multe ori lider de audiență.

5.8 83 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.