De ce refuză Mihai Bendeac să mai filmeze cu Antena. Adevăratul motiv

Ce scandal ar fi izbucnit între el și un coleg de la masa juriului
De ce refuză Mihai Bendeac să mai filmeze cu Antena. Adevăratul motiv

Mihai Bendeac nu va mai apărea la iUmor. Celebrul actor a confirmat acest lucru, iar acum s-a aflat motivul pentru care ar fi luat decizie. Încă din primăvara anului trecut Mihai Bendeac ar fi fost la cuțite cu postul TV.

De ce refuză Mihai Bendeac să mai filmeze cu Antena

Situația dintre Mihai Bendeac și postul TV ar fi fost tensionată până acum, recent, când actorul a decis să nu mai meargă la filmările pentru iUmor. Potrivit cancan.ro, un coleg de platou ar fi contribuit la decizia radicală luată de Mihai Bendeac. Conflictul s-ar fi aprins în urmă cu câteva săptămâni, iar actorul ar fi preferat să dea bir cu fugiții.

Conform sursei citate, între Bendeac și Cheloo ar fi apărut divergențe și s-ar fi ajuns la un mare scandal. Rapper-ul ar fi vrut să îi aplice actorului o corecție fizică. Speriat, Mihai Bendeac s-ar fi încuiat într-una din toalete, iar Cheloo ar fi încercat să spargă ușa pentru a ajunge la el. Colegii erau convinși că e vorba de caterincă, dar nu, ar fi fost cât de poate de real. Într-un final lucrurile s-au calmat, iar actorul a revenit la masa juriului. Ulterior însă, Mihai Bendeac ar fi decis să nu mai meargă deloc la filmări, apoi a confirmat plecarea sa.

A confirmat despărțirea de Antena 1: „Mai sunt trei ediții nedifuzate încă”

Mihai Bendeac nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acest subiect atunci când a fost contactat, dar nu a negat existența scandalului între el și Antena 1.

”Momentan nu pot comenta. Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a spus actorul, potrivit Fanatik.

Mihai Bendeac nu este la primul scandal cu Antena 1

Nu este pentru prima oară când actorul și postul de televiziune, Antena 1, sunt la cuțite. Cele două părți au avut un scandal și în 2014, când Mihai Bendeac era prezentatorul show-ului iComedy. Atunci, acesta și-ar fi dorit să îl invite în cadrul emisiunii pe Radu Banciu, dar producătorii nu au fost de acord. Astfel că Bendeac a decis să plece pe același model ca acum.

Ulterior, Antena 1 l-a acționat în judecată pe Mihai Bendeac și i-a cerut daune în valoare de peste 1 milion de euro. Procesul a fost câștigat de postul de televiziune Antena 1, dar cuantumul despăgubirilor a fost stabilit de instanță la 3.000 de euro.

Mihai Bendeac a fost jurat la emisiunea iUmor timp de 13 sezoane. În tot acest timp show-ul a fost de foarte multe ori lider de audiență.

4.5 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.