Cum se înțelege fiul Mariei Constantin cu viitorul ei soț: “Este o asemănare!”. Ce spune despre al doilea copil: “Știu că am ceva probleme și nu știu cât pot să sper!” VIDEO EXCLUSIV

Maria Constantin: ”Așteaptă cu nerăbdare evenimentul”

A mai rămas puțin până la nunta Mariei Constantin cu alesul ei, Robert Stoica! Vedeta pune la punct ultimele detalii pentru minunatul eveniment. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum îl pregătește pe fiul ei pentru momentul în care o să își unească destinul cu alesul ei, dar și cum se înțelege acesta cu viitorul ei soț. Mai mult, ea ne-a spus dacă își dorește să devină mămică pentru a doua oară.

Fiul Mariei Constantin abia așteaptă nunta

Maria Constantin se pregătește de nuntă, urmând să își unească destinul cu alesul ei, Robert Stoica. Fiul Mariei Constantin, Codrin, abia așteaptă evenimentul, după cum ne-a mărturisit vedeta, ținând cont că o să se distreze alături de familie:

“Fiul meu deja este adolescent, nu mai este băiețel. Abia aștept, deja i-am zis: “Mami, trebuie să pregătim garderoba, toată lumea o să fie îmbrăcată în alb!”. Deja îmi spune: “Nu îmi place! Ce îmi cumperi tu așa?”. Deja are pretenții, dar așa sunt toți copiii de vârsta lui. Așteaptă cu nerăbdare evenimentul, cred că o să se distreze, o să fim în familie, o să fie prieteni, bunica lui, unchiul, mătușa. O să fie o petrecere frumoasă, în familie, despre asta este vorba.”

Citește și: De ce Maria Constantin nu îmbracă haine tradiționale la toate nunțile sau evenimentele la care cântă. „De avut le am, dar stau la loc de cinste” VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege fiul ei cu Robert Stoica

Cântăreața ne-a mărturisit că băiatul ei, Codrin, are o relație bună cu viitorul ei soț, Robert Stoica, mai ales pentru că între cei doi există și o asemănare. De asemenea, vedeta a punctat că nu reușește să fie mereu alături de adolescent, acesta locuind cu tatăl, însă compensează prin vacanțe, adorându-și fiul:

“Da, chiar da. (n.r. fiul ei are o relație bună cu viitorul ei soț) E un copil foarte ascultător, foarte bine educat. O mare parte din educația aceasta se datorează tatălui și bunicilor lui pentru că ei stau în permanență cu el. Eu încerc să completez, tot timpul, cu a merge în vacanță, îi prezint și partea frumoasă la plimbări. Într-adevăr, timpul nu îmi permite, mai mereu sunt pe drumuri și nu pot să stau în permanență cu el. Dar el oricum știe că îl iubesc din tot sufletul, este un copil foarte cuminte. Într-adevăr, nici nu ar avea de ce să nu se înțeleagă, Robert este foarte liniștit, rușinos, nu îi place să apară, evită cât se poate lucrul acesta. Așa este și fiul meu, deci este o asemănare!”

Citește și: Cum a anunțat Maria Constantin câștigătorul Survivor încă de la început. Semnele care i-au confirmat alegerea: ”Este altceva!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre al doilea copil

Maria Constantin a aflat, în urma unor analize, că are câteva probleme, astfel că nu știe dacă poate să devină mămică pentru a doua oară. Cu toate acestea, vedeta lasă acest lucru în mâna lui Dumnezeu, bucurându-se în cazul în care o să se întâmple o minune:

“Eu am spus de foarte multe ori, mi-aș dori, doar că și prima oară, înainte să rămân însărcinată și să îl am pe Codruț, pe fiul meu, am făcut tratamente pentru lucrul acesta, este destul de dificil. Poate dacă Dumnezeu vrea și se întâmplă o minune, știu că asta este strict cu voia Domnului. Mi-am făcut toate analizele, știu că am ceva probleme și atunci nu știu cât pot să sper la o altă sarcină. Mi-aș dori din suflet, dar cum o să vrea Dumnezeu! Oricum, am un copil, este OK!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Momente de cumpănă pentru 4 zodii. Dispare norocul din viața lor la final de mai
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *