Cum se înțelege Mike cu fata Iuliei Albu. Răspunsul iubitei sale nu l-a mulțumit: “Aș vrea să o corectez”

Iată ce relație are Mike cu fata Iuliei Albu!

Iulia Albu se iubește cu Mike de șase ani de zile. La început, însă, cei doi au avut o relație la distanță, bărbatul fiind stabilit în Anglia. Ulterior, el s-a mutat în România, de dragul partenerei sale. Şi cum era şi normal, a cunoscut-o pe fiica criticului de modă. Iată cum se înțelege fostul concurent de la America Express cu Mikaela!

Ce relație are Mike cu fiica iubitei sale

De șase ani de zile, Iulia Albu formează un cuplu cu Mike. Cei doi, însă, au stat o scurtă perioadă despărțiți, după ce s-au întors de la filmările pentru America Express.

Din fericire, acum, criticul de modă și partenerul său se înțeleg foarte bine, reușind să depășească toate problemele pe care le aveau în relație. Acest lucru se vede cu ochiul liber și de către fani, cei doi fiind foarte activi pe rețelele sociale și nu numai. Recent, vedeta și iubitul ei au fost invitați în podcastul ”La Țocii”, unde Iulia Albu a dezvăluit cum se înțelege Mike cu fiica sa, Mikaela, în vârstă de 14 ani.

”I-am spus: ”Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muți în România, ori ne despărțim”. S-a uitat la mine și mi-a zis: ”O să mă mut, ce să fac?”. Așa a fost integrat Mike în familia noastră. Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut”, a precizat criticul de modă.

”Neînțelegerile sunt firești”

Totuși, Iulia Albu recunoaște că între cei doi mai sunt și neînțelegeri, ca în orice familie. Vedeta mărturisește că Mikaela s-a transformat într-o tânără foarte rebelă, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

”Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă.

E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți. El vorbește zilnic cu ea în engleză pentru a exersa, ies împreună în parc, cu rolele sau cu bicicleta, petrec mult timp împreună”, a spus vedeta.

Citește și Iulia Albu și Mike s-au împăcat. Gestul care a făcut-o să-l ierte, dezvăluiri fără perdea din intimitate!

Ce a avut de adăugat Mike

După ce a auzit declarația partenerei sale, Mike a simțit nevoia să o corecteze. Potrivit acestuia, neînțelegerile dintre el și Mikaela au apărut de foarte puțin timp. Asta pentru că fiica iubitei sale a început să crească și să vadă lucrurile ușor diferit.

”Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă”, a transmis Mike.

Citește și Cum o chema pe Iulia Albu, înainte de a se mărita cu Mihai Albu: “Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu”. Puțini cunosc acest detaliu despre ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *