Cum se menține Ilan Laufer în formă: „Am un program spartan” VIDEO EXCLUSIV

Cum se menține Ilan Laufer în formă: Am un program spartan VIDEO EXCLUSIV

Ilan Laufer este unul dintre antreprenorii de succes din țara noastră. Soțul Alinei Laufer a căpătat o notorietate uriașă după ce a devenit ministru pentru Mediul de Afaceri. Din această postură, el a reușit să implementeze unul dintre cele mai de succes programe pentru antreprenorii români: „Start-Up Nation”. A renunțat însă la politică în urmă cu aproximativ doi ani și și-a reluat activitatea în domeniul afacerilor. Ilan Laufer consideră că succesul, indiferent de domeniu, îl dobândești doar dacă reușești să fii foarte focusat și riguros în ceea ce faci. Invitat în cadrul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică, el a dezvăluit cum arată o zi din viața lui și cât de strict este programul pe care îl respectă cu sfințenie.

Cum se menține Ilan Laufer în formă: „Am un program spartan”

Ilan și Alina LAufer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună doi copii, pe gemenii Davina și Nathaniel. Cuplul a trecut însă prin momente dificile la nașterea micuților. Alina a născut prematur, iar copiii au rămas în spital încă șase săptămâni până când medicii au decis că pot merge acasă, alături de mama lor.

Acum însă, micuții sunt bine, merg la creșă și se bucură de toată dragoste părinților lor. Ilan Laufer se implică activ în creșterea și educare lor și nu se dă în lături nici atunci când vine vorba de schimbat scutece. Deși are un program extrem de încărcat, nu este zi să nu își facă timp și pentru cei mici.

Mai mult, antreprenorul și-a impus o rutină extrem de riguroasă – un „program spartan”, așa cum îl caracterizează chiar el – astfel încât să reușească să ducă la bun sfârșit toate activitățile zilnice, atât cele care țin de familie, cât și cele de la birou.

„Cel mai ușor lucru este să nu te antrenezi, să nu ai un stil de viață sănătos, să mănânci toate porcăriile, să bei, să fumezi. Toate sunt lucruri pe care vrei să le faci și câteodată și fără limită.

Eu am un program spartan aș putea să spun. Mă trezesc dimineață la 7:00-7:30, scot câinele la plimbare, după care mă întorc acasă, o ajut pe Alina să îi pregătească pe cei mici pentru creșă. Le schimbăm scutecele, îi îmbrăcăm, îi aranjăm.

Ei (copiii – n.r.) sunt doi și e foarte multă muncă cu pregătirea dimineața. Până ies din casă eu stau cu ei. Îi pup, îi mângâi, ma joc cu ei, sunt doar cu ei. În jurul orei 8:00, Alina îi duce la creșă, iar eu în clipa aceea intru în sală. Am o sală acasă organizată cu gantere, cu tot ce-mi trebuie. Nu mai pierd timpul cu mersul la sală pentru că nu am cum. Fac totul acasă.

Mă antrenez aproximativ 40-45 de minute și fac un antrenament destul de intens.

După ce termina sala, fac o rugăciune. În fiecare dimineață mă rog. Acest lucru este foarte important pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ce am. După care fac un duș, mănânc ceva, mă îmbrac, mă aranjez și plec la birou.”, a povestit Ilan Laufer în ediția din această seară a emisiunii Ego Life cu Dana Săvuică.

Cum se menține Ilan Laufer în formă:
Cum se menține Ilan Laufer în formă: „Am un program spartan”

„Eu sunt responsabil cu băița copiilor”

După ce își încheie ziua de muncă, Ilan se întoarce acasă, iar împreună cu soția sa îi scoate pe cei doi copii ai lor la plimbare. O plimbare care seamănă mai mult cu un semimaraton, deoarece cuplul obișnuiește să meargă zilnic pe jos câte opt kilometri.

„Stau la birou până în jurul orei 17:00. Am întâlniri ba la birou, ba în afara lui, dar încerc să îmi ocup timpul și să treacă ziua cât se poate de ușor, să îmi facă și plăcere și să dau și randament. Nu există rezultate fără muncă grea și să te implici.

După ce mă întorc acasă, scoatem copiii în parc și facem întotdeauna o tură de 8 kilometri pe jos. După care ne întoarcem acasă, mai stăm cu cei mici, ne jucăm cu ei, îi drăgălim, îi pupăm, îi schimbăm, le dăm de mâncare.

Eu sunt responsabil cu băița. Baie la copii numai eu le fac. Iar pe la 8 și jumătate îi punem la culcare. Asta facem în fiecare zi ca un ceas elvețian.

Este o rutină care îți dă puterea să treci mai ușor peste momentele grele. Cam ăsta este secretul meu.”, a mai spus antreprenorul.

Ce dietă are Ilan Laufer

Fostul ministru este extrem de atent și la ceea ce mănâncă. Din dieta lui nu lipsesc preparate precum carnea de pui, ouăle sau peștele, dar are grijă să limiteze cât mai mult consumul de carbohidrați.

„Mănânc și carne pentru că am nevoie și de proteină, dar încerc să nu mănânc cu carbohidrați. Încerc să mănânc carnea cât mai slabă. Mănânc, ouă, ton și alimente care nu îngrașă”, a mai spus soțul Alinei Laufer.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *