Cum se menține Minodora, după ce a slăbit 30 de kilograme. Artista a spus ce mănâncă de fapt: “Ultima masă e pe la șapte”

Vezi care este secretul vedetei!

Minodora, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a avut probleme cu greutatea mulți ani de zile. A făcut o operație de micșorare a stomacului, a ținut diete stricte, dar s-a îngrășat la loc. Recent, însă, a reușit să se transforme complet, după ce a topit nu mai puțin de 30 de kilograme. Iată cum se menține cântăreața!

Secretul Minodorei. Cum se menține în formă după ce a scăpat de 30 de kilograme

Minodora nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Are 46 de ani și este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară.

Artista se află în lumina reflectoarelor de peste două decenii, așa că mulți români știu că ea a avut probleme cu greutatea în trecut.

În anul 2017, și-a micșorat stomacul chirurgical, a ținut dietă și a reușit să slăbească. Însă, în 2022, vedeta și-a pierdut mama și a suferit cumplit. Tot atunci, ea a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele.

Metoda prin care artista a slăbit spectaculos

Pierderea mamei a afectat-o pe cântăreață, inclusiv pe plan fizic. Însă, aceasta a conștientizat rapid acest lucru și a luat măsuri. Pentru a slăbi, vedeta a redus considerabil porțiile de mâncare. Totodată, ea a precizat că a luat niște suplimente, care taie pofta de mâncare.

”Eu folosesc tot felul de suplimente, care taie pofta de mâncare, pur și simplu. E vorba despre un supliment cu gust de lămâie, care în cazul meu a funcționat foarte bine”, a declarat cântăreața pentru Playtech Știri.

Citește și Cum se menține Andreea Marin după ce a ajuns la silueta din liceu. Vedeta a slăbit 20 de kilograme și poartă cu trei măsuri mai puțin!

”Nu mă culc mâncată”

După ce a topit 30 de kilograme, Minodora a continuat să aibă grijă la alimentație. ”Mănânc absolut orice dar în cantități mici. Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul.

Nu mai am senzația asta de de preaplin de mulți ani de zile. Nu mă culc mâncată. Mănânc cu 4 – 5 ore înainte de culcare. Când nu am concerte, eu la 22:30 sunt în pat, dorm.

Ultima masă e pe la șapte. Cu trei ore jumătate înainte să dorm nu mai pun nimic în stomac.”, a declarat artista, potrivit celor de la Spynews. De asemenea, ea susține că face și foarte multă mișcare.

”Fac și sport, fac bandă. Cu niște greutăți la mănă de câte 2 kg, îmi pun și la picioare, și am și o bandă care se ridică așa ca și cum ai merge pe munte, e cu înclinație.

O dau la înclinație 15. Ce e foarte mișto e că o am în fața televizorului și îmi pun acolo un concert, un film, și nici nu-mi dau seama când trece timpul.

Măcar 45 de minute fac de mers mai rapid. Eu nu sunt cu alergatul, însă mă ajută treaba asta pentru tonifiere. Mai fac abdomene, îmi place să fac, fac 50 de abdomene 100”, a mai adăugat Minodora.

Citește și Zarug a slăbit considerabil și nu vrea să se oprească. „Vreau să ajung la niște dimensiuni normale pentru doctorii mei” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *