Cum se menţine Monica Anghel slabă după ce a dat jos 30 de kilograme. Secretul artistei

Monica Anghel a trecut printr-o operație la coloană, de aceea a fost nevoită să slăbească enorm. A reuşit să se menţină impecabil după ce a dat jos 30 de kilograme.

Cum se menţine Monica Anghel slabă după ce a dat jos 30 de kilograme. Artista se află în cea mai bună formă după ce a adoptat un stil de viață sănătos și a inclus în rutina zilnică exercițiile fizice. Și la mâncare este foarte atentă, astfel că a renunțat la alimentele care îi făceau rău. Iată cum arată dieta celebrei cântărețe de muzică ușoară.

Cum se menţine Monica Anghel slabă după ce a dat jos 30 de kilograme

La cei 50 de ani ai săi, artista nu își arată deloc vârsta. Ba mai mult, pare că întinerește pe zi ce trece. Acest lucru se datorează în primul rând unui stil de viață sănătos pe care Monica Anghel l-a adoptat. Cântăreața a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme și se menține cu o dietă deloc sofisticată. De asemenea, sportul nu lipsește din rutina zilnică a artistei.

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar deja le-am dat jos, mi-am revenit. Sunt bine, sunt ok. Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă.

O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea. Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă.”, a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Monica Anghel
Monica Anghel

Ce dietă ţine Monica Anghel. Meniul zilnic

În ceea ce privește mesele pe care le servește artista, acestea sunt alcătuite din fructe, legume și carne slabă.

„Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc.

Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan. Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă.

Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat.”, a mai dezvăluit artista.

În 2017 a suferit o intervenție chirurgicală la coloană

În urmă cu câțiva ani, cântăreața s-a operat la coloană, iar recuperarea nu a fost deloc ușoară, așa cum chiar ea a mărturisit. Din fericire acum nu mai are nicio problemă, dar trebuie să aibă grijă să nu ridice greutăți prea mari.

„Am avut și eu o perioadă în care mi-a fost extrem de greu și anume atunci când m-am operat pe coloană, când am avut pareza aceea de 98% pe piciorul drept. Recuperarea a durat enorm, respectiv un an și 3 luni și în primele luni vedeam că nu se întâmplă nimic, credeam că n-o să mai pot folosi piciorul. Se pare că fiecare dintre noi avem resurse pe care nici măcar nu le conștientizăm. Eu le-am găsit în interiorul meu, nu am renunțat nicio secundă la mine și la dorința mea. Toată familia mea m-a susținut, în afară de terapeuți. Însă, cel mai mare susținător a fiecăruia dintre noi suntem chiar noi.”, a mai declarat ea.

9.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.