Cum se motivează Sonia Argint să facă sport, chiar și atunci când nu simte nevoia. „Am mai multe variante”

În ediția a 19-a a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le are ca invitate pe prezentatoarea TV Sonia Argint și specialistul în frumusețe Dana Sota.
Cum se motivează Sonia Argint să facă sport, chiar și atunci când nu simte nevoia. Am mai multe variante

Cum se motivează Sonia Argint să facă sport, chiar și atunci când nu simte nevoia să facă. În cadrul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică, prezentatoarea TV a dezvăluit că i se întâmplă de multe ori să nu aibă tragere să meargă să se antreneze, dar a descoperit un truc cu ajutorul căruia reușește să se motiveze și să facă ceea ce și-a propus. Iată la ce metodă apelează.

Cum se motivează Sonia Argint să facă sport, chiar și atunci când nu simte nevoia să facă. Trucul prețios

Sonia Argint și Dana Sota sunt invitatele Danei Săvuică în ediția cu numărul 19 a emisiunii Ego Life, unde discută despre frumusețe. Prezentatoarea TV este o împătimită a sportului, de orice natură, dar mărturisește că nu întotdeauna are starea necesară să meargă la sală, yoga sau pilates.

Din acest motiv a fost nevoită să găsească o metodă care să o ajute să respecte programul de sport zilnic impus. Astfel, înainte de a adormi, Sonia își setează în minte ca a doua zi, la o oră stabilită, să fie prezentă în sala de sport. Acest tip de planificare dă rezultate de fiecare dată, spune ea.

„În 80% din situațiile în care am ajuns la sală sau la sport, sau la yoga ori pilates, nu am avut chef. Nu. Dar am mai multe variante. Una care funcționează teribil de bine este ca atunci când ma bag în pat seara să îmi plasez în minte ideea: eu mâine dimineață mă duc la sală. Deci eu mă culc cu gândul că a doua zi, la ora 9, la 10, la 11 am oră de pilates și aia trebuie să fac. Și când eu am deschis ochii știu că în programul meu există acea activitate. Este o chestie foarte planificată. Disciplina nu este o pedeapsă, este o formă de iubire de sine. Când tu știi ce îți este bine, care este rezultatul efortului pe care îl depui, ai o perspectivă pe termen lung.” , a declarat Sonia Argint.

Ego Life ediția a 19-a
Dana Săvuică, alături de Sonia Argint și Dana Sota, la Ego Life ediția a 19-a

„Am învățat să apreciem calitățile pe care le avem, să trăim cu defecte, cu particularitățile pe care le avem”

Sonia, care este și influencer pe zona de beauty, nu este de acord cu ideea de a fi încadrată într-un anumit tipar de frumusețe și spune că nu simte nevoia să se schimbe în vreun fel pentru că a învățat să își accepte atât calitățile cât și defectele.

„În ceea ce mă privește eu nu mi-am dorit niciodată să fiu în vreun șablon, adică am căutat chiar, aș putea spune, cu dinadinsul să nu fiu încadrată într-o anumită categorie, să nu fiu asimilată cu o mare masă. Eu chiar am această tendință intensă în mine. Și apropo de schimbare, ce spun e valabil și pentru mine și pentru Dana, nu simțim nevoia să schimbăm ceva pentru că suntem mulțumite cu felul în care ne-a lăsat Dumnezeu. Am învățat să apreciem calitățile pe care le avem, să trăim cu defecte, cu particularitățile pe care le avem, și care ne fac să fim cine suntem.”, a mai precizat Sonia Argint, în cadrul emisiunii Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe paginile:

Facebook.com/RevistaEGO.ro
~ YouTube.com/EGOonline
Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.