Cum se răzbună familia Halep după suspendarea Simonei. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Primele declarații ale lui Stere Halep
Cum se răzbună familia Halep după suspendarea Simonei. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Simona Halep a primit o pedeapsă dură din partea Tribunalului Independent Sports Resolutions din Londra: o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj. La doar o zi de la această decizie, Stere Halep a făcut declarații despre starea fiicei sale, dar și despre deciziile pe care le-au luat.

Stere Halep, primele declarații după ce Simona a primit o suspendare de 4 ani: „Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat”

Tatăl Simonei Halep a făcut primele declarații după ce sportiva a aflat că este suspendată timp de patru ani pentru dopaj. Acesta susține că este nedrept ce se întâmplă și, conform legii, vor ataca această decizie.

Cât despre starea Simone Halep, Stere spune că este bine. Cu toții sunt conștienți de situație, însă consideră că dacă lucrurile se vor desfășura în continuare în acest mod, mulți sportivi vor avea de suferit.

„Simona a primit decizia cum ați auzit. E atât de simplu! E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată… Iar eu am declarat, 100 de ani să-i dea suspendare, nu putem să recunoaștem așa ceva. Că vor unii să o scoată vinovată asta e treaba lor. De ce a durat așa mult până s-a dat decizia ar trebui să-I întrebați pe ei. Mie degeaba îmi puneți această întrebare, că nu știu ce să vă spun. Conform legilor, vom ataca decizia. Simona are o stare de spirit foarte bună, ce poți să faci? Absolut nimic. Dacă lucrurile merg în acest mod, păcat mare pentru toți sportivi, întrucât i se poate întâmpla oricui. Legea internațională trebuie să facă ceva pentru acești oameni. Să schimbe ceva. Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat. Nu există așa ceva în lume! Nu mă interesează alte declarații ale unor sportive. Noi suntem curați în fața Domnului și atâta tot”, a declarat Stere Halep pentru ziuaconstanta.ro.

Vezi și – Simona Halep, suspendată 4 ani în cazul de dopaj. Sportiva e distrusă. Reacția incredibilă a lui Ilie Năstase după verdictul dat VIDEO

Ce spune Simona Halep după ce a aflat că este suspendată pentru 4 ani

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a transmis că sportiva româncă a fost suspendată pentru două încălcări ale Regulamentului Antidoping: prezenţa şi uzul substanţei roxadustat în mostra de urină colectată de la Simona Halep pe 29 august 2022, la US Open; folosirea unei substanţe sau metode interzise în 2022, pe baza a 51 de analize ale sângelui furnizare de jucătoare ca parte a programului ABP.

„m refuzat să accept decizia lor de suspendare pentru patru ani”

Imediat după ce s-a aflat, Simona Halep a declarat că este șocată și dezamăgită. De asemenea, a precizat că pentru ea lupta continuă deoarece va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

„Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea și, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viața frumosului joc de tenis. Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru și mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, cu bună știință sau intenționat, vreo substanță interzisă. Am refuzat să accept decizia lor de suspendare pentru patru ani”, este o parte din mesajul Simonei Halep.

Vezi aici tot mesajul – Reacție dură a Simonei Halep, după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. ”Sunt șocată și dezamăgită!” Ce decizie a luat

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *