Cum se simte Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, în a șasea lună de sarcină: “Trimestrul unu a fost un pic dificil”. Prin ce trece acum actrița de la Pro TV

Ultimele detalii despre sarcina actriței!

Anca Dumitra nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Toată lumea o cunoaște ca Gianina, după rolul pe care l-a avut în Las Fierbinți, celebrul serial difuzat la Pro TV. Acum, însă, vedeta își va pune cariera pe locul doi, asta pentru că se află deja în a șasea lună de sarcină. Află, din rândurile de mai jos, cum se simte viitoarea mămică!

Anca Dumitra se află în a șasea săptămână de sarcină. Cum se simte actrița

În luna aprilie a anului trecut, Anca Dumitra și-a unit destinul cu Manfred Spendier, iar acum trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, de când a aflat că va deveni mamă în curând.

Actrița se află în a șasea săptămână de sarcină, iar burtica sa este deja vizibilă. Pentru cei care se întreabă ce se întâmplă cu Gianina din las Fierbinți, ei bine celebrul serial se află în pauză de filmări până în luna august, astfel că s-a nimerit foarte bine pentru toată lumea.

“Anca se simte foarte bine, a participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări și s-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei”, au declarat surse din anturajul actriței, potrivit Cancan.

Cât a luat în greutate pe durata sarcinii?

Aceleași surse au dezvăluit și cât a luat în greutate vedeta pe durata sarcinii: “Nici ea nu știe câte kilograme a luat până acum în sarcină. Nu s-a cântărit și nici nu are nici cea mai mică curiozitate sau interes în zona asta.

Nu o interesează acest aspect, important este că este bebe sănătos. Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august – septembrie, marja fiind între 38 – 41 de săptămâni”.

Citește și Anca Dumitra este însărcinată. Modul prin care actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți le-a dat vestea fanilor, primele imagini!

”Mă simt bine”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Dumitra a dezvăluit cum se simte de când a intrat în cea de-a șasea lună de sarcină. Vedeta a spus că totul decurge mai bine decât în trimestrul unu, când a avut mici grețuri.

”Mă simt bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat. Au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine.

Am energie, am poftă de mâncare. (…) Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul.

Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete. Toată lumea e foarte bucuroasă”, a spus Anca Dumitra.

Citește și Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, seducătoare într-o rochie neagră de gală. Cum și-a făcut apariția alături de soțul ei, rar sunt văzuți așa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000,...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *