Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a fost operat. “Am văzut toată intervenția. Nu am fost anesteziat total”

Cătălin Măruță a fost externat: “Acum începe distracția”

Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale de ligamente încrucișate la genunchi. Celebrul prezentator TV a reluat legătura cu internauții imediat după ce totul s-a terminat. Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a fost operat? Andra i-a fost în permanență alături.

Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a fost operat: “Foarte interesant să îți vezi operația în timp real”

Cătălin Măruță se simte bine după operația de la genunchi și a fost mutat în salon. Acolo l-a așteptat Andra, care i-a fost în permanență aproape. Cunoscutul prezentator TV a povestit că nu a fost anesteziat total și a putut vedea tot ce se întâmplă. Mărturisește că i s-a părut foarte interesant să vadă operația în timp real, iar medicul să îi spună tot ce face.

„Gata, pacientul a supraviețuit (n.r. zâmbește). M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a fost externat: “Acum începe distracția”

Cătălin Măruță a fost externat vineri dimineață și le-a povestit internauților că acum începe partea cea mai grea, adică recuperarea. Andra a fost cea care l-a condus acasă, acolo unde îi așteaptă și cei doi copii, David și Eva.

“Gata, pacientul s-a externat. Chiar dacă e iarnă afară pentru mine e vară (n.r. poartă pantaloni scurți). Acum începe distracția și anume recuperarea. Primele zece zile cele mai grele. Avem aici șoferul nostru preferat (n.r. Andra). Spre casă”, a spus Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, în locul lui Cătălin Măruță la emisiune

Începând de joi, emisiunea „La Măruță” este prezentată de Adela Popescu, cea care îi va ține locul colegului ei pentru o perioadă, până când Cătălin Măruță își va reveni. Prezentatorul TV a anunțat alături de fiica lui că va trebui să stea acasă timp de zece zile.

Cum s-a accidentat Cătălin Măruță

În luna octombrie, Cătălin Măruță a povestit pentru ego.ro cum s-a petrecut nefericitul episod în care și-a rupt ligamentele încrucișate.

„Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a explicat Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *