Cum se simte soția lui Mircea Radu, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Raluca Radu a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în Piatra Neamț
Cum se simte soția lui Mircea Radu, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Raluca, soția lui Mircea Radu, a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva zile, atunci când a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni. Mașina era condusă de un bărbat de 66 de ani. Atât ea, cât și persoana care o însoțea au fost duse de urgență la spital.

Cum se simte soția lui Mircea Radu, după accidentul de pe trecerea de pietoni

Raluca Radu și bărbatul care o însoțea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Soția lui Mircea Radu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acolo unde le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele pe care i le-au transmis. Raluca se simte mai bine și a anunțat că începând de astăzi va fi alături de pacienții săi, ea fiind medic oncolog.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefoane cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul număr de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris soția lui Mircea Radu, Raluca, pe Facebook.

Poliția a deschis o anchetă cu privire la accidentul din Piatra Neamț, unde soția lui Mircea Radu a fost lovită pe trecerea de pietoni de un taximetrist. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest însă rezultatul a fost negativ. Urmează să se stabilească ce s-a întâmplat.

Cum s-au cunoscut Raluca și Mircea Radu: “Nu a fost dragoste la prima vedere”

Mircea Radu a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost cucerit de ochii soției sale, Raluca. Sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și am împreună doi copii. Atât Raluca, cât și copiii stau departe de lumina reflectoarelor, preferând să își trăiască viața în intimitate.

”Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închiși ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinții ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simțul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, spunea Mircea Radu într-un interviu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
7 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *