Cum se simte Tudor Chirilă, după ce a fost operat de urgență în Germania. “A fost o vară foarte grea pentru mine”

A trecut recent printr-o intervenție chirurgicală
Cum se simte Tudor Chirilă, după ce a fost operat de urgență în Germania. “A fost o vară foarte grea pentru mine”

Cum se simte Tudor Chirilă, după ce a fost operat de urgență în Germania. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală în această vară, după ce a fost diagnosticat cu un edem pe corzile vocale. Juratul de la „Vocea României” a mers în Germania pentru operație și acum se află în plin proces de recuperare. Peste această problemă s-a mai adăugat însă o altă situație grea pentru cântăreț. Terapeutul lui vocal s-a stins din viață în aceeași perioadă.

Cum se simte Tudor Chirilă, după ce a fost operat de urgență în Germania

Tudor Chirilă a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală. Operația a avut loc în Germania.

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aprope toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă.” a mărturisit actorul.

Așa că a fost nevoit să se opereze. A ales, pentru această intervenție chirurgicală, o clinică din Hamburg, Germania, acolo unde a avut surpriza plăcută de a întâlni o echipă de super profesioniști. Operația a avut loc la începutul lunii septembrie, iar acum artistul se află în perioada de recuperare.

„Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg. Am să mai vorbesc despre Hamburg și despre Mevoc Center și echipa pe care am întâlnit-o acolo. Am să scriu despre experiența asta în newsletter-ul meu. E mult de scris din atât de multe puncte de vedere: experiență medicală, experiență psihologică, învățare, cercetare, etc. E o școală de terapie vocală diferită, însă am avut surpriza să validez metoda doamnei Duțescu cu echipa din Germania, să confirm că tot ce am făcut cu ea a fost bine și că situația nu este neapărat consecința folosirii deficitare a vocii.”, a mai transmis Tudor Chirilă.

Când revine pe scenă în fața fanilor

Artistul a dat însă asigurări că se va ține concertul trupei Vama din luna noiembrie de la Sala Polivalentă, fiind primul eveniment al formației din acaeastă toamnă.

„(…) Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă. Să ne vedem cu bine și… să fie voce, vorba cuiva”.

Cum se simte Tudor Chirilă, după ce a fost operat de urgență în Germania
Tudor Chirilă, pe scaunul de la Vocea României

Tudor Chirilă a revenit la look-ul din tinerețe

În noul sezon al competiției Vocea României, Tudor Chirilă a uimit pe toată lumea cu noul său look. Artistul a apărut în fața publicului cu plete, amintind de rebelul trupei Vama Veche de la începutul anilor 2000, care cucerea inimile fanelor.

În schimb, colegul său de juriu de la Vocea României, Simley, care a purtat și el plete timp de mai mulți ani, a decis în această vară să renunțe la părul lung.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *