Cum și-a făcut apariția Theo Rose, la mall, însărcinată în luna a șasea. A atras toate privirile FOTO

Theo Rose a purtat o ținută care i-a pus în valoare burtica de gravidă

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2023

Mai sunt câteva luni până când Theo Rose și Anghel Damian își vor ține în brațe bebelușul, iar burtica artistei crește pe zi ce trece. Viitoarea mămică este în continuare activă, merge la concerte și evenimente și se bucură de fiecare etapă a sarcinii. Cum și-a făcut apariția Theo Rose recent, la mall, la premiera unui film? Vedeta și-a pus în evidență burtica de gravidă.

Cum arată Theo Rose, însărcinată în luna a șasea

Theo Rose și Anghel Damian au luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când s-a aflat că urmează să fie părinți. Cei doi au dezvăluit ulterior că așteaptă un băiețel și i-au ales deja și numele. Mai sunt câteva luni până la venirea pe lume a micuțului, iar viitorii părinți se bucură de această perioadă emoționantă din viețile lor. Theo a rămas în continuare activă, iar sarcina i-a permis să urce pe scenă și să participe la evenimente.

Citește și: Ce a anunțat Theo Rose despre nunta cu Anghel Damian. Acum totul e clar, artista și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea

Actrița din „Clanul” a fost recent la mall, la premiera filmului „Haita de acțiune”, produs de Matei Dima. Theo Rose s-a întâlnit acolo cu mai mulți colegi de breaslă, printre care și Jorge, iar momentul a fost imortalizat. Viitoarea mămică și-a pus în valoare burtica de gravidă și a purtat un body nude, mulat, o pereche de pantaloni albi pe care i-a lăsat deschiși în zona taliei și o jachetă albă.

„O iubesc pe fata asta, fată care, în curând, va deveni femeie și mamă. Avem o melodie împreună, am fost împreună la Te cunosc de undeva și multe amintiri frumoase. Sarcină ușoară!”, a scris Jorge, în dreptul imaginilor cu Theo Rose pe care le-a postat pe Instagram.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la ultimul său concert: „Îmi venea să dau cu ele de pământ”. Artista nu s-ar fi așteptat la asta

Cum și-a făcut apariția Theo Rose, la mall, însărcinată în luna a șasea
Theo Rose și-a etalat burtica de gravidă la mall

Theo și Anghel, induși în eroare de medicul ginecolog

După ce presa le-a răpit bucuria de a anunța că vor fi părinți, Theo Rose și iubitul ei au organizat o petrecere de tip gender reveal, pentru a anunța sexul bebelușului. Artista a povestit recent că medicul care îi urmărește sarcina i-a indus în eroare pe ea și pe viitorul tătic. Aceștia au crezut până în ultima clipă că vor avea o fetiță și au aflat că bebelușul este băiețel la petrecere, odată cu invitații.

Citește și: Ce semnificație specială are numele ales de Theo Rose pentru copilul ei. „Vă spun, că nu am secrete”

„Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat. Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești.

Citește și: Băutura pe care Theo Rose o consumă zilnic de când a rămas însărcinată. Ce spune artista despre nunta cu Anghel Damian

În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales. Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha”, a povestit Theo Rose, pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *