Cum și-a pozat Flick soția la duș. Imaginea intimă a ajuns în atenția fanilor

Flick și Denisa, alături de fiica lor, sunt în vacanță în Franța

Flick se află în vacanță alături de soția sa și fiica lor, iar dis-de-dimineață și-a fotografiat partenera de viață. Nu oricum, ci într-o ipostază neașteptată! Imaginea a ajuns rapid în atenția internauților.

Flick, imagine intimă cu soția sa. A publicat-o pe rețelele de socializare

Flick și-a fotografiat soția de dimineață, în timp ce făcea duș. Evident, a acoperit părțile intime ale corpului, însă a lăsat la vedere faptul că Denisa are o siluetă de invidiat. Tânăra a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an, atunci când ea și Flick au devenit părinții Evei.

„My morning view (n.r. priveliștea mea de dimineață)”, a scris Flick în dreptul imaginii cu soția sa la duș.

Imediat după această postare, Flick a publicat și o poezie de iubire pentru soția sa, în limba franceză. Cei trei se află în vacanță la Cannes, în Franța.

Vezi și – Locul special în care Denisa și Flick și-au botezat fetița. Motivul emoționant pentru care au făcut această alegere

De ce nu vor Flick și Denisa să angajeze o bonă. Cei doi se ocupă singuri de Eva

Denisa, soția lui Flick, este o mamă foarte implicată în creșterea fiicei sale. Tânăra a renunțat la orice altă activitate pentru a putea fi 24 și 24 alături de micuță. Întrebați despre o bonă, cei doi au dat un răspuns clar. Denisa este de părere că primii ani din viață copilul trebuie să îi petreacă alături de părinți, să primească atenția, grija și iubirea părinților.

“Nu, nu avem bonă! Îmi doresc să îmi cresc eu fetița. Sunt foarte recunoscătoare că mi-a dat Dumnezeu așa o binecuvântare și vreau să mă bucur din plin de ea. Absolut nimic nu poate fi mai important decât Eva mea și timpul petrecut cu ea. În plus, consider că este esențial, măcar în primii ani de viață, copilul să petreacă timp exclusiv cu părinții, să primească atenția, grija, iubirea părinților. Pentru că de asta depinde tot viitorul, modul de gândire, încrederea și iubirea de sine, caracterul copilului.“, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Flick o ajută pe soția sa cât de mult poate: „E genul de bărbat pe care mă pot baza că poate să stea cu copilul”

Denisa Filcea a dezvăluit recent că Flick îi este alături în permanență. Aceasta mărturisește că îl poate lăsa cu Eva oricât e nevoie, bazându-se pe el.

„Foarte important este faptul că am foarte mult ajutor din partea soțului. Fără ajutorul lui nu aș putea. Nu aș putea fi astăzi aici, dacă el nu ar fi acolo, să stea cu fetița. E genul de bărbat pe care mă pot baza că poate să stea cu copilul.”, a declarat Denisa Filcea recent într-o emisiune TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *