Cum și-a sărbătorit Gina Matache nepotul. De la petrecere nu a lipsit Răzvan Miheț, fostul ginere FOTO

Gina Matache a publicat imagini de la aniversarea nepotului ei

Scris de: Daoud Andra

20 Mar. 2023

A fost motiv de sărbătoare, în weekend, pentru Gina Matache, dar și pentru fostul ei ginere. Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, a sărbătorit ziua de naștere a fiului său, împreună cu bunicii. Familia s-a reunit la un restaurant din București, iar Gina Matache a surprins câteva momente și le-a postat pe rețelele sociale. De la petrecere pare să fi lipsit tocmai Oana.

Nepotul Ginei Matache a împlinit 4 ani

În ciuda tensiunilor dintre ea și fiica ei din ultima perioadă, Gina Matache are de ce să fie mândră. Bogdan sau Bubu, așa cum îl alintă familia, fiul cel mic al Oanei, a împlinit recent 4 ani. Bunicii, împreună cu fostul soț al Oanei și copiii s-au reunit la un restaurant din București pentru a sărbători aniversarea mezinului.

Citește și: „Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi”. Gina Matache a revenit cu o nouă reacție, după ce fiica ei a acuzat-o că nu a procedat corect

De la petrecere nu a lipsit Răzvan Miheț, tatăl micuților și fostul soț al Oanei. Acesta a petrecut timpul cu cei doi copii ai săi, iar fosta soacră a avut grijă să imortalizeze momentul. Gina Matache a postat pe Instagram câteva instantanee de la petrecerea micuțului, iar fanii au reacționat imediat în mediul online.

„Păcat că s-a destrămat așa familie frumoasă!”, „Ce bărbat fain a lăsat Oana… Și pentru ce?”, „La mulți ani, Bubu! Mă bucur tare să te văd lângă tati tău și bunica ta!”, „Așa da, în sfârșit lângă tatăl lor! La mulți ani, Bubu!” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare.

Citește și: Gina Matache, reacție dură la adresa noului iubit al fiicei sale: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”. Ce mărturisiri a făcut despre căsnicia Oanei

Cum și-a sărbătorit Gina Matache nepotul
Răzvan Miheț și fiul său, Bogdan

Gina Matache: „Am un ginere super elegant”

De câteva săptămâni, Gina Matache se folosește de contul ei de Instagram pentru a-și exprima părerea cu privire la noua relație a Oanei. Mama Deliei și a Oanei nu a făcut un secret din faptul că nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale, Radu Siffredi. Într-o intervenție telefonică la Teo Show, Gina Matache a spus că nu îl consideră ca fiind ginerele ei pe Radu Siffredi, ci pe Răzvan Miheț, fostul partener al Oanei.

Citește și: Oana Matache rupe tăcerea! Mărturisiri incredibile despre fostul soț, actualul partener și relația cu mama ei: „Situația a scăpat de sub control”

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât de… ”, a spus Gina Matache, la Teo Thow.

În urma atacurilor repetate ale mamei ei, dar și a valului de comentarii primite în mediul online, Oana Matache a răbufnit. Ea a transmis un mesaj în care a spus că lucrurile au degenerat și că nu ar fi trebuit să se ajungă la așa ceva. Ea a specificat că a rămas în relații bune cu fostul soț, că acesta îl cunoaște pe noul ei partener și că Radu Siffredi nu reprezintă un pericol pentru copiii ei, așa cum a sugerat mama sa.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *