Oana Matache rupe tăcerea! Mărturisiri incredibile despre fostul soț, actualul partener și relația cu mama ei: „Situația a scăpat de sub control”

Oana Matache: „Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața”

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2023

Oana Matache rupe tăcerea! Mărturisiri incredibile despre fostul soț, actualul partener și relația cu mama ei: „Situația a scăpat de sub control”

Oana Matache rupe tăcerea și vine cu un punct de vedere în scandalul momentului. După ce mama ei a făcut diverse declarații în spațiul public despre iubitul său, Oana nu s-a mai putut abține. Ce a transmis aceasta, după filmulețul în care pare că Radu Siffredi l-a înjurat pe unul dintre copiii ei.

Oana Matache, reacție vehementă în scandalul momentului

De când Oana Matache și Radu Siffredi și-au făcut publică relația, cei doi s-au confruntat cu un val de critici. Majoritatea au venit din partea Ginei Matache, mama Oanei, care a spus că nu îl consideră pe actualul iubit al fiicei sale potrivit pentru a face parte din viața nepoților ei.

Citește și: Delia, prima reacție despre relația surorii ei, Oana, cu Radu Siffredi. Gina Matache nu e de acord cu noul iubit, ce spune însă artista

Declarațiile repetate ale Ginei Matache au culminat cu un filmuleț postat seara trecută în mediul online. În videoclip se aude cum Radu Siffredi înjură atunci când Oana îi spune că unul dintre copii s-a trezit din nou în timpul nopții. Dacă până acum Oana și Radu nu au comentat prea mult criticile primite, de data aceasta sora Deliei nu s-a mai abținut și a postat un mesaj amplu pe Instagram Stories.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu, to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Oana Matache și noul iubit durează de doi ani. „Au știut de existența lui doar prietenele apropiate” EXCLUSIV

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.”, a transmis Oana Matache.

Oana Matache supe tăcerea
Mesajul Oanei Matache

„Nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru”

Oana Matache mai spune că este nedrept valul de critici și judecăți pe care îl primește în ultima vreme. Ea a anunțat, în urmă cu ceva timp, că s-a despărțit de tatăl copiilor ei și că în prezent locuiește alături de micuți și noul ei iubit. Răzvan, fostul soț, poate veni oricând să îi vadă pe cei mici și să petreacă timp cu ei. Oana mai spune că speră ca acest coșmar să ia sfârșit cât mai repede și că alegerile pe care le-a făcut nu privesc pe nimeni.

În final, sora Deliei pune punctul pe „i” și susține că nu i se pare corect felul în care mama ei a abordat această situație, cu atât mai mult cu cât nu îl cunoaște personal pe Radu.

Citește și: Motivul pentru care Gina Matache l-a ironizat pe noul iubit al fiicei sale, Oana. Nu a mai rezistat și a răbufnit. Ce o îngrijorează de fapt

„Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.”, mai spune Oana.

„Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, a conchis Oana.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.3 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *