Delia, prima reacție despre relația surorii ei, Oana, cu Radu Siffredi. Gina Matache nu e de acord cu noul iubit, ce spune însă artista

Delia, prima reacție despre relația surorii ei, Oana, cu Radu Siffredi. Gina Matache nu e de acord cu noul iubit, ce spune însă artista

Delia Matache a oferit o primă reacție despre scandalul iscat după ce sora ei mai mică Oana și-a părăsit soțul și s-a mutat cu cei doi copii în casa noului iubit, Radu Sifferdi. Se pare că cele două surori sunt deja la cuțite, iar Delia cu siguranță nu ar fi dorit să se afle acest lucru. Iată ce a declarat artista.

Totodată, au apărut informații șocante despre comportamentul lui Radu Sifferdi față de copii Oanei. Se pare că pe unul dintre ei l-ar fi înjurat.

Delia, prima reacție despre relația surorii ei, Oana, cu Radu Siffredi

Timp de două săptămâni, Delia Matache a fost plecată într-o vacanță, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. La întoarcerea în țară, cântăreața a oferit o primă reacție cu privire la relația dintre sora sa și noul ei iubit.

Deși Delia și-a arătat susținerea față de cuplu, în realitate se pare că cele două surori au ajuns la ceartă. Potrivit Cancan.ro, artista ar fi încercat să îi deschidă ochii surorii sale mai mici, însă Oana a reacționat agresiv, reproșându-i că din cauza ei a trăit toată viața într-un con de umbră.

”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”, i-ar fi spus Oana surorii sale.

Delia Matache declară însă că nu este treaba ei ce se întâmplă în relația Oanei cu Radu Sifferdi și spune că este cu atât mai puțin treaba curioșilor să comenteze pe marginea acestui subiect. Mai mult, Delia avut o reacție șocantă la adresa celor care sunt interesați de ce se întâmplă cu sora sa și Radu Sifferdi, catalogându-i drept „mâncători de semnițe”.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. ”, a declarat Delia matache, potrivit sursei citate mai sus.

Întrebată dacă a vorbit cu sora ei recent, artista a mărturisit că păstrează legătura cu toată lumea, inclusiv cu Radu Sifferdi.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.”, a mai spus Delia.

„Să fie pace!”

Delia consideră că nu este o dramă ceea ce se întâmplă în cuplul Oana Matache – Radu Sifferdi și spune că întreg scandalul ar fi amplificat artificial.

„Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.

Reacție șocantă a lui Radu Sifferdi la adresa băiețelelui Oanei

Între timp, ies la iveală detalii noi despre modul cum se comportă Radu Sifferdi cu cei doi copii ai Oanei. După ce sora Deliei a anunțat public că formează un cuplul cu Radu, mama artistei a încercat să atragă atenția, prin intermediu mesajelor de pe rețelele de socializare, asupra „pericolului” la care sunt expuși nepoții ei în prezența noului iubit al fiicei sale.

Oana Matache a susținut însă că ai săi copii sunt în siguranță cu actualul partener de viață, dar un videoclip ajuns viral în social media pare să o contrazică. Gina Matache este cea care a avut curajul să posteze pe contul său de Instagram scenele tulburătoare în care Radu Siffredi îl înjură pe unul dintre nepoți ei.

Totul a avut loc în actualul apartament în care cei patru locuiesc, în timp ce Oana Matache nu se afla, din păcate, în aceeași cameră.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere, se poate observa cu Radu își petrece timpul cu un prieten de-ai săi. La un moment dat, Oana intră în cameră și își anunță iubitul că unul dintre copii s-a trezit din nou peste noapte.

Pentru moment, deși părea vizibil deranjat de situație, tânărul a încercat să îi găsească o scuză celui mic. Ulterior, după ce iubita lui a părăsit camera l-a înjurat pe copil în prezența celuilalt bărbat.

„Iar? S-a trezit? Eu cred că nu poate să respire. S-a trezit copilul iarăși, băga-i-aș @#%$^& să îi bag”, a declarat Radu Siffredi.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *