Reacția neașteptată a Oanei Matache, când a venit vorba despre sora ei, Delia. Au rupt cele două relația? Răspunsul i-a pus pe fani pe gânduri

Ce a răspuns Oana când a fost întrebată despre Delia

Scris de: Daoud Andra

03 Mar. 2023

Reacția neașteptată a Oanei Matache, când a venit vorba despre sora ei, Delia. Au rupt cele două relația? Răspunsul i-a pus pe fani pe gânduri

După ce mama ei a vorbit public despre noua sa relație, Oana Matache a refuzat să comenteze prea mult. În schimb, atunci când a venit vorba despre sora ei, Delia, aceasta a avut o reacție surprinzătoare. Ce a spus Oana, în cadrul unui live, astfel încât fanii au tras concluzia că s-au răcit relațiile dintre ea și Delia.

Reacția Oanei Matache, atunci când a fost întrebată de Delia

Oana Matache a anunțat recent că s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, și că formează un cuplu cu un tânăr pe nume Radu Siffredi, foarte cunoscut în mediul online. Noul iubit al Oanei nu este pe placul mamei sale, care a postat câteva mesaje clare pe Instagram în acest sens. Gina Matache susține că aceea a fost singura cale de a-i transmite ceva, dând de înțeles că Oana nu mai comunică și că a rupt legătura cu ea, de când cu noua relație.

Citește și: Motivul pentru care Gina Matache l-a ironizat pe noul iubit al fiicei sale, Oana. Nu a mai rezistat și a răbufnit. Ce o îngrijorează de fapt

Cei care o urmăresc pe Oana Matache pe canalele de social media s-au întrebat dacă la fel stau lucrurile și în ceea ce privește relația cu Delia. Într-un live făcut recent pe platforma Twitch, Oana a avut o reacție care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăreau. Aceasta s-a arătat deranjată de faptul că mulți o numesc „sora Deliei”.

Mai mult, când cineva a întrebat-o ce părere are Delia despre noua ei relație, Oana a spus: „Nu știu, mă frate, cine e Delia? Nu există!” În timp ce unii au luat-o ca pe o glumă, alții au înțeles din mesaj că relația dintre cele două surori s-a răcit în ultima vreme.

Citește și: Sora Deliei a confirmat divorțul. Ce a dezvăluit Oana Matache despre motivul despărțirii: “Toxicitatea poate lua foarte multe forme”

Reacția neașteptată a Oanei Matache, când a venit vorba despre sora ei, Delia
Oana și noul ei iubit, Radu Siffredi

Oana și Delia erau foarte apropiate

În trecut, Delia și Oana aveau o relație foarte apropiată. Înainte de a avea copii, Oana a făcut parte din trupa Deliei, ca baking vocal. În momentul în care s-a căsătorit cu Răzvan Miheț, Oana și soțul ei, Răzvan Munteanu, le-au fost nași de cununie. Aceștia i-au botezat ulterior și pe copiii Oanei, Jessie și Bogdan. De altfel, Delia obișnuia să petreacă mult timp cu nepoții ei și publica des imagini cu micuții pe rețelele sociale.

Citește și: Gina Matache, un nou atac la adresa iubitului fiicei sale. Ce a putut să spună de această dată, toți au rămas uimiți: “Ai grijă pe cine aduci în casa ta”

De ceva timp, artista nu mai pune deloc fotografii și filmări cu cei mici. Mama celor două surori, Gina Matache, a transmis, prin intermediul Instagram, că Oana a întrerupt comunicarea cu toată familia, iar mulți au înțeles că nu mai vorbește nici cu sora ei.

„A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni. (…) Copilul meu important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. (…) Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zic doar că personajul (n.r. Radu Siffredi) e dubios. Nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit.”, a transmis Gina Matache, pe rețelele sociale.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *