Motivul pentru care Gina Matache l-a ironizat pe noul iubit al fiicei sale, Oana. Nu a mai rezistat și a răbufnit. Ce o îngrijorează de fapt

Gina Matache: „Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma copiilor”

Scris de: Daoud Andra

02 Mar. 2023

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, a recunoscut de curând că s-a despărțit de tatăl copiilor ei și că s-a implicat într-o nouă relație. Oana a făcut un video pe o platformă de streaming, în care a apărut alături de noul ei iubit. Gina Matache nu vede însă cu ochi buni noua relație a fiicei sale și și-a exprimat părerea despre noul „ginere” pe internet.

Ce a spus Gina Matache despre noul iubit al Oanei

Oana Matache s-a despărțit recent de Răzvan Miheț, cu care are doi copii. Sora Oanei s-a implicat într-o nouă relație și s-a mutat deja alături de noul ei iubit. Într-un video făcut recent pe o platformă de streaming, Oana și-a asumat relația cu Radu Siffredi, un tânăr cunoscut în domeniul online.

Mama Oanei și a Deliei, Gina Matache, nu vede însă cu ochi buni relația lor. Dacă la început a refuzat să comenteze deciziile fiicei sale mai mici, Gina Matache a răbufnit de curând în mediul online. Pe contul de Instagram al Ginei a apărut o fotografie cu Radu Siffredi, însoțită de un comentariu ironic. „Aveți grijă ce psihiatru alegeți!”, a scris mama Oanei și a Deliei în dreptul imaginii cu iubitul fiicei sale.

Citește și: Sora Deliei a confirmat divorțul. Ce a dezvăluit Oana Matache despre motivul despărțirii: “Toxicitatea poate lua foarte multe forme”

Inițial, internauții au crezut că Ginei Matache i-a fost spart contul și că altcineva postează în numele ei. Ulterior, mama Oanei a revenit în comentarii cu lămuriri și cu noi critici la adresa bărbatului din viața fiicei sale. Unii dintre cei care o urmăresc pe Instagram i-au dat dreptate, însă alții au spus că nu este în regulă să vorbească așa despre iubitul fetei sale.

Motivul pentru care Gina Matache l-a ironizat pe noul iubit al fiicei sale
Postarea de pe contul de Instagram al Ginei Matache

„Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma copiilor”

Gina Matache a răspuns la comentarii și a transmis că nu crede că Radu este un exemplu bun pentru nepoții ei.

„Nici mie nu îmi place că fac asta, dar copiii cei mici trebuie protejați. Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. E vorba doar despre faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici.

Probabil sunteți cunoștințe și doare ce zic. Dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă acum lasă de dorit”, a scris Gina Matache, în comentarii.

Citește și: Sora Deliei s-a despărțit de soț? Ce spune Gina Matache, după ce fiica ei, Oana, a fost surprinsă cu un alt bărbat: „Sunt alegerile ei”

Reacția lui Radu Siffredi, după afirmațiile Ginei Matache

Gina Matache a postat și la story un video în care Radu Siffredi se aude înjurând. Acesta și comentariile mamei iubitei lui l-au făcut pe tânăr să reacționeze. Radu a făcut un video pe o platformă de streaming, în care a ținut să lămurească lucrurile și a spus că Gina Matache nu este soacra lui, deoarece el și Oana sunt iubiți, nu soți.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiile astea, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a spus Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, în cadrul unui live.

Citește și: „E lucrul pe care Delia mi-l reproșează”. Gina Matache dezvăluie ce obișnuia să-i facă artistei: “Îmi pare rău, nu aș fi vrut”

Radu Siffredi a specificat că iubita lui nu i-a făcut cunoștință cu mama ei și că dacă ar întâlni-o pe stradă nu ar recunoaște-o.

„Nu am cunoscut-o niciodată, nu am văzut-o niciodată, văd că în poze este într-un fel, dar nici nu știu cum arată în realitate, adică dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată nu aș ști că este doamna Gina Matache (…) Nu ne-am cunoscut și nu este frumos să vorbiți așa despre mine.”, a mai spus noul iubit al Oanei Matache.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *