Cum speră Bianca Patrichi să dea lovitura, după Survivor România 2023: „Voi intra în forță”. Le-a dezvăluit fanilor ce pregătește VIDEO EXCLUSIV

”Cumva am o aplecare în zona asta”

Bianca Patrichi s-a făcut remarcată în cadrul realityshow-ului „Survivor România”, unde a rezistat aproape patru luni de zile. Cu toate că această competiție a trecut-o prin absolut toate stările și nu i-a fost deloc ușor să reziste atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, coregrafa nu regretă nicio clipă petrecută acolo, mai ales că participarea i-a fost ca o lecție de viață și pregătire pentru proiectele care vor urma. Bianca Patrichi a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se pregătește pentru un musical, dar vrea să ajungă și în distribuția vreunui serial sau un film.

Prin ce schimbări a trecut Bianca Patrichi, după Survivor România 2023

Fosta concurentă de la „Survivor România” a fost o adevărată apariție la evenimentul organizat de revista Viva!, acolo unde a pășit pe covorul roșu într-o rochie transparentă care inevitabil a atras toate privirile.

”Nu mai suntem la „Survivor”. Acum avem ce mânca. Să știi că am luat niște kilograme de când m-am întors. Încerc să mențin un echilibru că tentația este mare. După ce nu ai de mâncare atâta timp, acum îți vine să dai iama în orice”, ne-a povestit Bianca Patrichi, completând că toată viața a avut grijă de silueta ei, dat fiind faptul că i-o cerea și meseria pe care o practică, însă după experiența de la Pro Tv nu a mai ținut cont de nicio regulă alimentară.

”M-a „stricat” un pic „Survivor”. Cu dulciurile am avut o reală problemă. Am încercat acum, în ultima perioadă să le mai las. Să-mi zic mie, în capul meu, că gata, acum am, dacă vreau să mănânc ceva am de unde. Asta este problema. Că nu ai și atunci când ai îți vine să mănânci tot că dacă nu o să mai ai. Încerc să mă calmez. Mă ajută cumva că eu tot timpul trebuia să am grijă de ținută și de siluetă să mă calmez mai mult poate față de alte persoane, dar oricum nu am reușit total. E foarte greu să te pui în pielea altui om atunci când tu nu ai simțit pe pielea ta ce înseamnă. Dar poți să aproximezi, ca să zic așa. E ca și cum ții o cură de slăbire și după cura aia drastică îți vine să mănânci orice. Chiar ai pofte, te uiți la alții cum mănâncă și zici că ce ai mânca și tu”.

”Îmi asum orice fac pentru că asta mă ajută la dezvoltare”

Show-ul Survivor România nu este doar despre competențele sportive, ci și despre tăria de caracter, iar Bianca a avut câteva episoade în care a simțit că clachează. Pe fond de stres, de lipsa mâncării, a dorului de cei de acasă, a intrat în discuții aprinse cu diverși colegi de echipă, discuții pe care însă nu le regretă la reîntoarcerea în țară.

”N-am apucat să văd din urmă tot. Le-am așteptat și pe fete, pe Carmen și pe Ștefi, să vedem împreună. Așa ne-am propus, așa ne-am promis. Deci nu am văzut prea mult, dar oricum nu sunt genul care să zic că regret că am făcut nu știu ce. Îmi asum orice fac pentru că asta mă ajută pe mine la dezvoltare în continuare. Tot ce am făcut acolo m-a ajutat să mă dezvolt pe mine personal”, ne-a spus coregrafa, completând că se aștepta să primească critici din partea familiei și a prietenilor pentru modul în care s-a comportant în anumite situații, însă acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar a primit laude.

”Culmea, surprinzător, toți au fost foarte mândri de mine. Și apropiații, prietenii, toată lumea. Nu mă așteptam să aibă o așa reacție la tot ce am făcut eu acolo pentru că într-adevăr eu am simțit că m-am depășit pe mine și mă bucur foarte mult că au simțit și prietenii și apropiații chestia asta”.

Citește și Vica Blochina o pune la zid pe Bianca Patrichi. De ce a atacat-o dur pe fosta sa colegă de la Survivor: “Caracter mai mizer nu am întâlnit”

”Abia îmi revin”

Chiar dacă nu este primul reality la care participă, anii trecuți a mai fost la unul difuzat de Antena 1, Bianca Patrichi spune că „Survivor” a schimbat-o radical și că are nevoie de o perioadă de câteva luni pentru a se putea repune pe picioare.

”Nu știu dacă îmi mai trebuie. Abia îmi revin. Mai lasă-mă un pic. Trebuie să-mi revin. Mai ales fizic. Pentru că e o dereglare hormonală la femei destul de gravă. Nu își dă seama toată lumea cât de greu este și chiar și acum, când am fost din nou, să mă vopsesc, să mă aranjez, mi-a confirmat și fata care mă face la păr că îmi cade foarte mult păr. Mi-am pierdut foarte mult păr și nu numai”, a mai spus fosta concurentă.

„Din toamnă voi intra în forță. Cu proiecte noi”

Pe de altă parte nici nu vrea să „șomeze” prea mult timp, căci din această toamnă vrea să treacă la un alt nivel din punct de vedere al carierei sale.

”Voi intra din nou în sală. De fapt am intrat deja câte puțin. Dar din toamnă voi intra în forță. Cu proiecte noi. De musical. Sper să nu fie doar atât, să fie mult mai multe, dar vă voi ține la curent. Vreau să mă duc și în zona asta de seriale și filme. Mi-a plăcut întotdeauna. Eu oricum am făcut și Facultatea de Teatru și Film și cumva am o aplecare spre zona asta”, a mai completat Bianca Patrichi pentru EGO.ro.

Citește și Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A spus chiar ea, fără ocolișuri. Suma e fabuloasă

Video/ Foto: Mihai Robu/ Sorin Cioponea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *