Daniel Pavel vorbește în premieră despre favoriții de la Survivor România. Cu cine a ținut logodnica lui și ce planuri au până la următorul sezon de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Ce pregătesc îndrăgostiții

După aproape șase luni de stat în Republica Domnicană, Daniel Pavel sau „domnul Dan”, așa cum îl cunoaște toată lumea, a decis că este vremea să se bucure și de ceva răcoare. Așa că, după ce va petrece timp cu fiul său, așa cum face după fiecare sezon „Survivor România”, își va lua logodnica și va sta câteva zile în munți. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că vor merge prin țară, dar și la casa lor de vacanță.

Unde plănuiesc să plece Daniel Pavel și logodnica lui

După ce își vor vizita părinții și bunicii, timp în care vor încerca să se bucure și de o scurtă vacanță în munți, Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor să fugă câteva zile din nou la plajă, nu pentru că nu le-au fost suficiente cele șase luni de Dominicană, ci pentru că pe parcursul competiției nu au avut timp să se bucure deloc de soare și mare.

„Noi nu ne bronzăm foarte mult acolo. Ca tractoriștii sunt. Nici Ana nu a avut șansa în acest sezon”, ne-a mărturisit domnul Dan, completat de partenera lui de viață care, deși nu face parte din echipa emisiunii, este extrem de implicată de tot ce are legătură cu logodnicul ei.

„Din păcate eu acolo lucrez. Ori pe avocatură, ori îl favoarea Domnului Dan. Pe partea de styling să știi că se descurcă singur, dar cât de cât îl mai ajut și eu”.

„Avem o casă frumoasă la Sângeorz-Băi, în munții Rodnei”

Cei doi nu vor căuta zăpadă, așa cum se așteaptă toată lumea, căci ambii mărturisesc că nu le place frigul absolut deloc. „Cum ar fi baby să plecăm acum în Laponia?”, a sugerat Ana Maria, destinație care nu i-a surâs absolut deloc vedetei Pro Tv.

„O să căutăm răcoarea muntelui românesc, în primă instanță. Trebuie să mergem la bunica, la Ocoliș în Munții Apuseni, apoi unde avem o casă frumoasă, la Sângeorz Băi, în Munții Rodnei. Nu vrem la prea mult frig pentru că suntem totuși oamenii mării. Eu sunt ofițer de marină la originea mea, așa că eu caut marea. Anei îi place și ei marea. Sigur că dacă s-o nimeri un pic de zăpadă undeva, o prindem”, a spus domnul Dan, completat de partenera lui. „Mergem și la tata, în Suciu de Sus, la bunicii de acolo, în Maramureșul voievodal, după care vom căuta și o căldură europeană. Cum va fi Grecia, probabil, sau Coasta de Azur”.

Citește și Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena. Prezentatorul Survivor are toate motivele de mândrie

Logodnica a avut doi favoriți în finala „Survivor România”

În timp ce Daniel Pavel mărturisește la fiecare reîntoarcere în țară că nu poate să fie subiectiv și să aibă favoriți, deși concursul este bazat pe votul telespectatorilor și indiferent de afinitățile lui, nu ar avea nici cea mai mică implicare, logodnica lui recunoaște că ea a avut favoriți.

„Așa cum am mai spus de fiecare dată când ne-am întâlnit după terminarea filmărilor. Favoriți sunt cei care intră pe traseu. Momentul ăla este epic. Chiar în acest sezon patru dintre ei au trebuit să dea o luptă suplimentară. Am avut eliminare la traseu, un duel cu două fete. Extraordinar este să-i vezi. Am avut individuale pornite mai devreme: fete-băieți. Păi cum au luptat amazoanele noastre. Toate, fără discriminare. Nu ai cum să ai favoriți”, a mai povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro, completând că nici nu își propune să își aleagă un favorit, ci încearcă să învețe ceva de la fiecare concurent cu care intră în contact.

Citește și Cu ce se ocupă Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Ea și prezentatorul de la Survivor România sunt împreună de un an

„Fiecare a venit cu o lecție de viață extraordinară”

„Cât despre lecțiile de viață pe care mi le-au oferit fiecare dintre ei este altceva. Podiumul, de regulă, reflectă pentru că publicul știe cum să regleze. Avem Carmen Grebenișan, avem Andrei Crișan, avem Dan Ursa. Clujeni. Fiecare dintre ei au adus stilul Clujului mai molcom, mai puternic, mai cu grația feminină. Fiecare a venit cu o lecție de viață extraordinară. Chiar de la primele eliminări am primit lecții de viață. Am și revăzut-o acum, la eveniment, și chiar m-am bucurat. Maria Constantin a fost prima eliminată. Cu câtă grație a ieșit, cu câtă grație a acceptat. L-am avut pe Gheboasă care a zis că el nu mai vrea, că vrea să plece. Deci am avut un sezon cu de toate”.

De cealaltă parte, Ana recunoaște că ea a ținut încă de la început cu cei din Cluj, mai ales că este orașul ei de suflet.

„Nu este niciun secret. Am postat și pe rețelele de socializare. Mie mi-au plăcut Andrei Crișan și Carmen Grebenișan. Deși Dan Ursa este și el din Cluj, cumva am rezonat mai mult cu ei”, ne-a spus și tânara.

Citește și Daniel Pavel e pe mâini bune în afaceri. Ce spune logodnica lui, expertă în domeniul juridic: ”Contractele le negociem împreună”. VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că abia s-au reîntors acasă și au agenda plină cu tot felul de deplasări și proiecte, cei doi numără zilele până la un următor sezon, cu atât mai mult cu cât, după atâția ani, și-au legat prietenii atât cu cei din echipa de producție, cât și cu locanicii.

„Îmi este dor deja, dar îmi este dor de ei în contextul „Survivor”, îmi este dor de echipa de filmare, de toată adrenalina pe care ți-o dă acest proiect. E unic. E real și unic. Avem și o sumedenie de prieteni acolo. Îl avem pe Angel Reyes, un dominican autentic care este prieten cu Starlin, din primul meu sezon. Foarte mulți prieteni, dar și foarte mulți oameni simplii, oameni dominicani, dar plini de o bogăție dominicană. Cum îi avem și noi pe ai noștri pe la țară. Ne-am făcut mulți prieteni. Și turci, foarte mulți prieteni turci”, a mai povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *