Cum te poți îmbogăți, în funcție de data nașterii. Iată ce trebuie să știi despre cifra destinului și cum te ajută să atragi banii în viața ta

Este chiar mai ușor decât crezi, dar trebuie să afli un mic secret.
Cum te poți îmbogăți, în funcție de data nașterii. Iată ce trebuie să știi despre cifra destinului și cum te ajută să atragi banii în viața ta

Pentru a afla cum te poți îmbogăți în funcție de data nașterii, trebuie mai întâi să-ți afli cifra destinului. Știm că abundența nu vine niciodată de la sine, dimpotrivă, ea este răsplata unei munci asidue, dar, uneori, numerologia o poate atrage la noi. Când vine vorba de bani, nici un ajutor suplimentar nu este de prisos, uneori este nevoie doar de un mic imbold pentru ca norocul să se regăsească în buzunarul tău, iar numerologia te învață cum cum să faci asta.

Cum te ajută numerologia să atragi abundența

Fiecare dintre noi s-a născut cu un număr special care promite să atragă tot ce este pozitiv în viața noastră.

Suntem ființe formate din energie, la fel ca tot ceea ce ne înconjoară, de aceea este foarte important să fim atenți la semnele care ni se prezintă în fiecare zi, pentru că poate că este vorba de universul care încearcă să ne spună ceva, de exemplu că abundența pe care am așteptat-o atât de mult este pe cale să sosească și nu trebuie decât să fim pregătiți să o primim.

Cum te poți îmbogăți, în funcție de data nașterii

Să ne cunoaștem numărul norocos este la fel de simplu ca și cum am face o sumă cu data nașterii. De exemplu, să spunem că m-am născut pe 25 octombrie 1970, atunci primul lucru pe care trebuie să-l facem este să aranjăm cifrele și să le adunăm. Dacă rezultatul este mai mare sau egal cu 10 trebuie să continuăm să adunăm.

Astfel, ziua noastră de naștere, în acest exemplu este 25. Apoi adăugăm luna, adică 10. În cele din urmă anul în care ne-am născut, în acest caz este vorba de 1970. Dar adăugăm număr cu număr, nu întregul an.

După ce am aranjat suma noastră ar trebui să ne rămână ceva de genul acesta:

25+10+1+9+7+0

Când adunăm ne dă ca rezultat 52, dar acesta nu este numprul final. Dacă rezultatul nostru este mai mare sau egal cu 10 trebuie să continuăm să adunăm. Trebuie să obținem un singur număr. Deci trebuie să adunăm 5+2, ceea ce ne dă numărul 7. În acest caz acesta ar fi numărul meu norocos, cheia abundenței mele, potrivit panoramaweb.com.

Odată ce îmi cunosc numărul, cum atrag abundența?

După ce am făcut operațiunea matematică și am rămas cu o singură cifră, suntem gata să numim bani, iubire, abundență, sănătate sau orice altceva dorim să atragem. Trebuie doar să fim atenți de fiecare dată când vedem acest număr, oriunde ne-am afla, să respirăm adânc și să ne manifestăm dorința.

Nu uitați că suntem energie în continuă mișcare cu universul. Uneori trebuie doar să găsim frecvența potrivită pentru a ne alinia cu ea și să fim atenți la semnale. Acesta este secretul care îți arată cum te poți îmbogăți în funcție de data nașterii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *