Când îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de data nașterii. Cum se calculează. Află când va sosi iubirea vieții tale

Astrologia și numerologia sunt domenii care ne pot ajuta în multe feluri, poate chiar să vedem când ne vom întâlni jumătatea.
Când îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de data nașterii. Cum se calculează. Află când va sosi iubirea vieții tale

Adevărul este că dragostea vine, de obicei, când te aștepți mai puțin. Dar numerologia poate prezice când îți întâlnești sufletul pereche, sau când va fi momentul în care vei întâlni iubirea vieții tale.

Cum te ajută numerologia să descoperi momentul în care vei întâlni marea dragoste

Numerologia este o practică ce ne ajută să avem o mai bună cunoaștere a noastră. Să stabilim o legătură între numere, ființe vii și forțe fizice și spirituale. În acest fel, cifrele datei noastre de naștere sunt capabile să dezvăluie lucruri precum detalii despre felul nostru de a fi sau de a acționa.

Chiar este posibil să calculăm care va fi misiunea noastră de viață sau când ne vom întâlni sufletul pereche.

Când îți întâlnești sufletul pereche

Sufletul pereche este o persoană cu care ai o legătură sentimentală care depășește cu mult fizicul. Este vorba despre o persoană pe care, deși tocmai ai cunoscut-o, te face să simți că ai cunoscut-o toată viața. Este cineva care te completează la nivel spiritual, intelectual, fizic și sexual. Cineva care te completează și te face să te simți împlinit și fericit.

Potrivit numerologiei, data nașterii te va ajuta să calculezi dacă sufletul pereche este aproape. Pentru asta trebuie să faci suma tuturor cifrelor care sunt implicate la data nașterii tale. De exemplu, dacă te-ai născut pe 25 noiembrie 1995, calculul este: 2+5+1+1+1+9+9+5=33.

Calculul nu se termină aici, acum este important să ai o altă informație: ce zi a săptămânii a fost când te-ai născut, pentru că trebuie să o adaugi și tu. De exemplu, 25 noiembrie 1995 a fost o sâmbătă, ziua numărul 6. Deci trebuie să adăugăm 33+6=39. În fine, trebuie să simplificăm această cifră, până obținem o singură cifră, apoi, 3+9=12; 1+2=3. Prin urmare, numărul care îi dezvăluie acestei persoane când își va găsi sufletul pereche ar fi 3.

Ce semnifică numerele, în găsirea sufletului pereche

Numărul 1. Este în jurul tău

Dragostea este foarte aproape de tine și încă nu ai observat-o. Deschide-ți larg ochii pentru că acea persoană deja este în jurul cercului tău apropiat, poate fi chiar și un prieten. Totuși, se poate că dacă nu i-ai observat interesul, să fie pentru că tu insăți ai alte priorități în acest moment și nu te-ai deschis spre iubire. Mai bine întreabă –te dacă dorești sau nu.

Numărul 2. Aproximativ un an

Iubirea vieții tale va apărea probabil într-o călătorie care ar putea fi de afaceri. Relația va fi complicată la început și vei fi surprinsă să ajungi să te îndrăgostești de o persoană cu care te ciocnești prea mult. Problema este că aveți un caracter foarte asemănător, dar dacă ajungeți să vă înțelegeți, puteți deveni cea mai bună echipă.

Numărul 3. Doar când îți vei dori

Dragostea va intra în viața ta atunci când îți vei dori cu adevărat, când vei fi cu adevărat dispusă să-ți deschizi inima și să-i oferi o șansă. Când o faci, relația ta poate merge foarte repede. Dacă ești pregătită, vizitează locuri care radiază energie precum un parc, o pădure, marea, pentru că este cert că acolo îți vei putea întâlni sufletul pereche și romantismul vostru va fi magic.

Numărul 4. Nurata ocazia!

Nu rata ocazia de a găsi dragostea, doar pentru că nu îți imaginezi că persoana ideală îți este foarte aproape. Până acum nu ți-ai dat ocazia să iei în considerare vreuna dintre persoanele cu care relaționezi. Dar este important să știi că iubirrea ar ptuea fi chiar acolo. Chiar și acest număr prezice că va fi o relație foarte pasională.

Numărul 5. Totul depinde de tine

Găsirea iubirii depinde de tine și de timpul pe care plănuiești să-l dedici relației tale. Pentru că este posibil ca unul dintre prietenii tăi să te fi prezentat deja sufletului tău pereche, dar pur și simplu nu ți-ai dat timp să ieși mai mult și să ajungi să-l cunoști mai bine. Iubirea vieții tale este deja acolo și probabil că l-ai văzut deja de mai multe ori.

Numărul 6. Poți începe să sărbătorești!

Dacă ești gata să începi o relație pasională cu iubirea vieții tale, atunci ar trebui să începi să sărbătorești, pentru că acolo vei găsi acea persoană specială. Imediat ce o vei avea în fața ta, vei simți acea scanteie pe care o poti simti doar cu sufletul tau pereche, dar relatia se va desfasura incet.

Numărul 7. Dă-i timp

Să fii alături de iubirea vieții tale ți-ar putea lua câțiva ani. Vei ști că sunteți unul pentru celălalt, dar împrejurările vor fi complicate. Fie pentru că te afli în mijlocul unui triunghi amoros, fie pentru că ești la mii de kilometri distanță. Luptă pentru acea iubire.

Numărul 8. Depinde de tine

În ultimul timp te-ai închis în tine și refuzi să cunoști oameni noi. Probabil că ți-ai cunoscut deja sufletul pereche, poate chair prin intermediul retelelor de socializare, dar încă nu știi asta. Găsirea iubirii vieții tale depinde de tine și de dorința pe care o ai să ieși din zona ta de confort și să cunoști oameni. Prietenia pe care o începi s-ar putea transforma în dragoste adevărată, potrivit panoramaweb.com.

Numărul 9. E pe aproape

Dragostea vieții tale este foarte aproape de a intra în viața ta, poate în câteva luni. Cifra 9 indică faptul că va fi o persoană din cercul tău de muncă cu care vei avea o relație strict de muncă, la început. Permite-ți să-l cunoști, pentru că este foarte probabil ca, în foarte scurt timp, să înceapă să te privească cu alți ochi.

Acum știi când îți întâlnești sufletul pereche, așa că mai bine te pregătești pentru ca persoana aceea specială să cunoască cea mai bună versiune a ta.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *