Cum te protejezi de energiile negative. Cum să ții corect picioarele și ce să faci cu mâinile VIDEO EXCLUSIV

Exercițiul prezentat de Alina Smărăndescu este de mare ajutor
Cum te protejezi de energiile negative. Cum să ții corect picioarele și ce să faci cu mâinile VIDEO EXCLUSIV

În cadrul ediției 78 a emisiunii Ego Life, Alina Smărăndescu, psihoterapeut și instructor în theta healing, explică modurile ușoare prin care putem respinge energia negativă a altor oameni. Specialistul a vorbit pe larg despre acest subiect important.

Psihoterapeutul Alina Smărăndescu, despre puterea de a ierta: „Tu ești un om liber”

Alina Smărăndescu a declarat la Ego Life că o persoana care dobândește virtutea iertării este o persoană liberă. Potrivit ei, prin iertare oamenii se eliberează și se protejează în același timp. În situația în care oamenii trăiesc în resentimente, ranchiună și furie sunt mai predispuși la atacuri energetice.

„Dacă tu dobândești virtutea iertării, tu ești un om liber. Tu ajungi pe scara conștiinței la un nivel mult mai înalt. Prin iertare ne eliberăm, dar ne și protejăm. Pentru că dacă trăim în resentimente, în ranchiună și în furie suntem mai predispuși inclusiv la acele atacuri energetice de care am pomenit mai devreme. Să nu uităm că la capitolul cancer, prima zonă pe care eu consider că aș fi vindecător ca și terapeut, ca și psihoterapeut, să te duci ca și proces, ca și călătorie, este partea asta de furie. Un cancer are un bagaj acolo în spate de furie, de neiertare”, a declarat Alina Smărăndescu.

Cum te aperi de atacurile energetice. Exercițiu dezvăluit de Alina Smărăndescu

În cadrul emisiunii Ego Life, Alina Smărăndescu le-a arătat Ilincăi Vandici și Danei Săvuică un exercițiu foarte simplu prin care orice persoană se poate apăra de atacurile energetice. Este nevoie doar de câteva mișcări ale mâinilor.

„Cu această tehnica theta healing, noi putem să folosim un soi de exerciții la nivel energetic prin care să ne protejăm câmpul energetic, astfel tot ce vine către noi să nu ne mai impacteze atat de mult. (…) Și faptul că noi stăm picior peste picior, intuitiv, pentru că atunci când picioarele sunt incrucișate sau mâinile sunt încrucișate la nivel energetiv nu mai are acces energia altcuiva de vibrație joasă în structurile noastre și putem să facem asta și când stăm în picioare.

Dar eu o să vă învăț acum o tehnică super simplă și pe cât de simplă pe atât de puternică și de protectoare, din theta healing. Anume palma stângă o poziționăm în fața noastră, palma dreaptă o poziționăm peste palma stângă, frecăm palmele bine bine, activăm energia în momentul în care ne atingem palmele, apoi cu palma stângă eliberăm din structurile noastre ca o tăiere cu sabia, iar cu dreapta, cu cele trei degete cu care în mod normal se face semnul crucii, tragem fermoară de la chakra de bază până la chakra coroană”, a explicat Alina Smărăndescu.

Vezi și – Ce dezvăluie semnătura despre tine: ce energii are și cum îți poate sabota succesul VIDEO EXCLUSIV

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Urmăriți EGO.ro și pe
Elvira Deatcu dezvăluie secretul Andreei Esca
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *