Cum vrea Irina Gologan, știrista Prima TV, să petreacă de Revelion. „Dacă nu, oricum ne-am luat în luna martie o vacanță și plecăm la soare” VIDEO EXCLUSIV

Ce planuri de Revelion are Irina Gologan

De când lucrează în presă, Irina Gologan, prezentoarea matinalului Focus la Prima Oră de la Prima Tv, nu a avut parte de vacanțe prelungite în preajma Sărbătorilor, ci a fost nevoită să se împartă cu colegii ei, astfel încât a fost liberă fie de Crăciun, fie de Revelion. Prezentatoarea a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că anul acesta va avea câteva zile libere în preajma Revelionului, însă nu este sigură că va mai prinde și bilete pentru a pleca undeva departe cu familia ei.

Irina Gologan de la Prima Tv, despre fiicele ei

Irina Gologan este căsătorită cu prezentatorul emisiunii „Playsport Live”, Sorin Chiriac și împreună au două fetițe, Roa și Ema. În ciuda faptului că are un program încărcat, jurnalista încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiicele sale, mai ales că au ajuns la vârsta la care au tot felul de curiozități și mai ales încearcă să o imite pe mama ei. Pe Irina am întâlnit-o la un eveniment monden, unde recunoaște că merge destul de rar, însă pentru care a avut permisiunea fetelor. De altfel, Roa și Ema și-au dat acordul și pentru ținuta mamei lor.

„Bineînțeles că am cerut mai întâi păreri, am stat toate trei în fața oglinzii, mi-au spus că arăt perfect, eu m-am bucurat, inima mea era cât casa pentru că mă raportez și eu la copii, să mă laude copiii. Le-a plăcut cum am ieșit din casă. Mă apreciază și mă susțin. Roa, fiica mea cea mică, m-a întrebat de ce eu am rochii mulate și ea nu are. Ea vrea mulat, trebuie să îi iau acum, ce să fac”, ne-a povestit amuzată Irina Gologoan, completând că micuțele au ajuns la vârsta la care încearcă să o copieze mai ales când vine vorba de make-up, haine și accesorii, lucru care o amuză teribil pe știristă.

Citește și: De ce Ana Baniciu nu se poate decide asupra verighetelor, deși a trecut un an de la cererea în căsătorie: „Nu am idee cum o să arate” VIDEO EXCLUSIV

„Au început să se machieze. Pun mult verde, albastru, portocaliu. Pun toate culorile curcubeului. Sunt foarte talentate. Să știi că le las pentru că eram la un moment dat disperată și m-am dus să stau de vorbă cu un psiholog. Nu știam ce să fac și i-am spus că se machiază copiii. Mi-a zis psihologul că mai bine să arate acum ciudat și penibil și nu la 14 ani când ies pe stradă. Mi-a zis să le las să învețe pentru că până la urmă orice femeie ajunge să se machieze. Eu acum am stat o oră și jumătate să mă machiez, iar ele imediat își dau cu pensula. Le las să fie feminine cât vor ele”.

Cele două au început deja să-și facă propria lor trusă cu machiaje și le cer părinților să le cumpere diverse accesorii, ba chiar au început deja să strângă bani la pușculiță pentru astfel de lucruri.

„Una strânge bani, cealaltă nu dă doi bani pe bani. Dar nu știu pentru ce strânge. Că tot strânge și nu îi cheltuie. Tot la mine vine. Ea își pune banii de-o parte, dar de cerut, ne cere nouă”, ne-a mai povestit amuzată Irina Gologan.

Irina Gologan
Irina, alături de soțul și fiicele ei

Bunica este bonă la căței

Știrista ne-a mărturisit că nu îi place să meargă la evenimente tocmai pentru că știe cât de prețios este timpul petrecut alături de copiii ei, mai ales că este conștientă de faptul că în câțiva ani Roa și Ema își vor face propriul grup de prieteni și nu vor mai vrea să meargă în vacanțe cu părinții. Astfel că, după ce de Crăciun a fost la pupitrul știrilor, Irina se pregătește de câteva zile libere, pe care vrea să le dedice în exclusivitate familiei.

„Nu înseamnă că nu sunt norocoasă. Așa am ales să fiu liberă de Revelion. Nu pentru că aș avea un plan nemaipomenit, dar de Crăciun am tot fost liberă și am zis să încerc și invers că poate se leagă ceva. Sper să plec și eu undeva de Revelion. Că numai Revelioane acasă am făcut în ultima perioadă”, ne-a dezvăluit vedeta Prima Tv. În cazul în care nu vor reuși să găsească bilete de avion pentru a pleca în vacanță la începutul anului 2023, Irina și Sorin Chiriac și-au făcut din timp rezervare pentru un concediu cu familia în luna martie.

„Dacă nu, oricum ne-am luat în luna martie o vacanță și plecăm la soare. Toți patru, obligatoriu. Acum că au mai crescut fetele este super ușor în vacanță. Anul trecut am făcut prima vacanță doar noi, familia, fără alți prieteni, și a fost cea mai reușită vacanță. Fără copii care să-ți distragă atenția la alte tâmpenii, doar cu noi cu fetele, ne-am înțeles minunat”, a mai povestit Irina Gologan pentru EGO.ro, completând că în această vacanță nu vor veni și bunicii, așa cum obișnuiau să facă atunci când erau fetele mai mici, ci vor rămâne acasă, însă nu pentru a se relaxa, ci pentru a avea grijă de cei doi câini ai familiei.

„Pe căței nu îi luăm cu noi. Avem doi căței acum dar îi lăsăm acasă. Vine bunica și stă cu cățeii. Avem bonă la căței”.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *