Cum vrea Raluca Bădulescu să fenteze factura la gaz, iarna aceasta. „Rezolvăm noi altfel” VIDEO EXCLUSIV

Secretul nebănuit al vedetei Kanal D
Cum vrea Raluca Bădulescu să fenteze factura la gaz, iarna aceasta. Rezolvăm noi altfel VIDEO EXCLUSIV

Joi dimineață, pe 3 noiembrie 2022, la ora 6.50, în România a avut loc un seism cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter, însă nu a fost resimțit de toată lumea. Printre cei care nu au fost treziți în zorii zilei de cutremur s-a numărat și Raluca Bădulescu, care mărturisește că 7 dimineața este o oră prea matinală pentru ea. Vedeta Kanal D a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, în cazul unui dezastru, are ceva provizii, pentru a putea supraviețui.

„N-am simțit niciun cutremur. Am auzit, dar nu am simțit nimic. Dorm lemn de tai pe mine cu toporul, efectiv”

Raluca Bădulescu are abilitatea de a vedea mereu partea plină a paharului și de a reuși să rămână cu zâmbetul pe buze în toate situațiile. Nu se alarmează că România este predispusă la cutremure din ce în ce mai puternice.

„N-am simțit niciun cutremur. Am auzit, dar nu am simțit nimic. Dorm lemn de tai pe mine cu toporul, efectiv. Nu am simțit nimic. Trebuia? Eu stau la un bloc, dar cred că am noroc că sunt pereții buni și asta a contribuit. Dar poate e și pentru că dorm lemn, așa cum am zis. La 7 dimineața nu e ora mea de trezit. Pa, la revedere!”, a recunoscut amuzată jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D).

„Jur că am conserve pentru că am pentru pisici. Alea de pisici se pun la oameni?”

Raluca Bădulescu mărturisește că s-ar descurca în cazul în care ar rămâne blocată în casă, în urma unui cutremur major:

„Jur că am conserve pentru că am pentru pisici. Alea de pisici se pun la oameni? Am unele de pate de ficat pentru că am unul dintre căței care mănâncă doar un anumit brand de conserve de oameni și dacă e, Doamne ferește, pot să apelez la mâncarea pisicilor și a cățeilor. În rest eu mai am pe acasă ciocolată, dulciuri, am bax de băutură, din aceea carbogazoasă, țigări. Zic că sunt pregătită. Chiar stau bine-bine. Nu căutați la mine ulei, făină, din astea pentru că nu am. Nu am ce să fac cu ele. Deci am mâncare pentru pisici, am conserve, țigări, hai că supraviețuiesc acolo. Ferească Dumnezeu, acum!”, a mai spus Raluca pentru EGO.ro.

Raluca spune că mai bine investește în blănuri naturale, care să-i țină de cald peste iarnă
Raluca spune că mai bine investește în blănuri naturale, care să-i țină de cald peste iarnă

Fentează facturile la gaze cu ajutorul blănurilor

Aceeași atitudine pozitivă o are și față de noul val de scumpiri la gaze și energie electrică. Nu spune că nu o sperie, neapărat, ci că este de părere că orice problemă are și o rezolvare. Cu umoru-i caracteristic, Raluca spune că mai bine investește în blănuri naturale, care să-i țină de cald peste iarnă. Astfel că, pe vedeta Kanal D am întâlnit-o chiar la un magazin care comercializează haine de blană, și unde, de cum a intrat, a și achiziționat o piesă care să-i completeze colecția.

„Sunt clientă fidelă de foarte mulți ani și imagine. Vreau toate hainele practic, dacă se poate. Eu înțeleg, e recesiune, s-au scumpit toate. Dar, știi ceva? Ia că țin eu în casă mai frig și mă îmbrac eu cu niște blănuri. Ia că rezolvăm noi altfel, pe economie, situația asta. Mai bine așa!”, a mai declarat Raluca pentru EGO.ro

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *