Raluca Bădulescu face sacrificii pentru look-ul ei excentric. „O ard în tinerețe fără bătrânețe și îmi este frig de mor când ajung acasă” VIDEO EXCLUSIV

„Eu stau în cadă pentru că îmi intră frigul în oase de crăp. Mă îmbrac prea subțire”

De-a lungul timpului, Raluca Bădulescu a reușit să-și creeze un stil vestimentar care să o definească și mai ales cu ajutorul căruia să fie recunoscută oriunde. Această ușurință de a combina hainele și accesoriile i-a adus și rolul de jurat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, dar a devenit și mentor pentru multe femei pasionate de fashion. Însă, totul vine la pachet și cu anumite sacrificii. Raluca Bădulescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în sezonul rece ajunge acasă înghețată sloi doar de dragul de a purta o ținută impecabilă.

„Adică să nu ne imaginăm acum că nu am plapumă și mă învelesc cu ușa”

Pe Raluca Bădulescu am întâlnit-o la prezentarea colecției pentru casă semnată de Cătălin Botezatu, însă nu a venit să se uite după lenjerii de pat, pături sau prosoape, căci aceste accesorii nu sunt pe lista ei de cumpărături.

„Vreau orice, orice de la Botezatu eu vreau. Se știe lucrul ăsta. Adică orice: de la el de acasă, din toate creațiile lui, că e de home, că e de purtat de seară, că e de purtat de zi, dacă este marca Botezatu eu vreau. Eu la mine acasă sunt mai pe minimalist așa. Dacă primesc ceva cadou pentru casă sunt mulțumită, dar așa să cumpăr din bănișorii mei în niciun caz. Mai bine cumpăr și pun pe mine.

Practic nu pot să plec cu plapuma de acasă și să o pun în spinare când merg pe afară. Adică să nu ne imaginăm acum că nu am plapumă și mă învelesc cu ușa. Mă învelesc cu plapuma, dar înțelegeți ce vreau să zic”, ne-a declarat Raluca Bădulescu în stilu-i caracteristic, completând că preferă să investească în haine și în accesorii și că, din fericire, nu are nevoie să facă renovări în casa în care locuiește.

„Am doi căței și trei pisici”

„M-am bucurat de casă că a fost făcută și în concluzie o ținem așa făcută. Încă nu am ajuns la stadiul să o zugrăvesc, las-o așa că este bună. Am doi căței și trei pisici care își mai fac viața pe acolo cum vor ei. În plus am multe standere, dulapuri multe, dressingul plin, așa că nu prea mai am loc decât pe acolo câte o lumânărică. Cadou ar fi ideal. Asta nu înseamnă că vreau cadouri de casă, să nu înțeleagă lumea asta. Ferească Sfinții, nu. Dacă pică așa, random, e bine. Și mai am prin casă niște chestii așa aurii. Îmi mai place orice are legătură cu Versace. Un pic de snobeală pe creierii mei, niște ceșcuțe, farfurioare, păhărele, din astea”.

”Fumul de țigară nu se pune la aromaterapie?

Nu mai este pentru nimeni un secret că Raluca Bădulescu și-a transformat întreaga casă într-un dressing interminabil și că are standere cu haine până și în bucătărie. Chiar dacă are atât de multe haine, atunci când iese din casă își compune ținutele fără să țină cont de schimbarea temperaturilor. 

„Când vin din oraș stau în cadă, dar nu 15 ore sau să stau să meditez cu lumina stinsă că vizionez eu cine știe ce viziuni. Eu înțeleg, este o formă de relaxare. Dar eu stau în cadă pentru că îmi intră frigul în oase de crăp. Mă îmbrac prea subțire. Pe stradă o ard în „tinerețe fără bătrânețe” și îmi este frig de mor când ajung acasă. De aceea stau în cadă ca să mă încălzesc. Într-adevăr, cât stau în cadă fumez, dar nu cu lumânări din alea aprinse pe lângă mine. Nu fac aromaterapie. Fumul de țigară nu se pune la aromaterapie?

Mai fumez și niște device-uri care miros a tot felul de fructe. Recunosc că nu am lumânări sau ceva, ci am în permanență cu mine când stau în cadă îmi iau băutura mea preferată acidulată cu zahăr și țigări. Ăsta e maximum meu de aromaterapie și relaxare. Nu-mi lipsește însă muzica. Treaba este că după trebuie aerisit mult în baie pentru că aburul ăla de la apa fierbinte în combinație cu fumul este ceva rău. Dar de aceea există geamuri și aerisim”, ne-a mai povestit amuzată Raluca.

„Port doar blănuri naturale, dar contribui și la toate asociațiile pentru animalele fără stăpân”

Abia atunci când simte că nu mai poate și că vara nu se prelungește până în luna octombrie, Raluca Bădulescu scoate din dressing hainele de blană. Blamată de-a lungul timpului pentru faptul că poartă doar blănuri naturale, jurata de la „Bravo, ai stil!” își asumă acest lucru, mărturisind însă că, pentru a crea însă un echilibru, are grijă de animalele fără stăpân. 

„Astăzi nu îmi este frig. Azi m-am îmbrăcat accordinling cu weather (n.r. potrivit cu vremea), că să zic așa, că eu vorbesc și jumătate în engleză uneori că sunt nebună din aia din Massachusetts, nu sunt în Ploiești născută, de fapt. Am zile în care o ard mai subțire îmbrăcată și sufăr de mine. E frig de mult, nu e frig de ieri, alaltăieri, seara e frig. Când plec de acasă mai bate un soare și eu plec mulțumită din casă, cu o viziune, și seara ajung cu dinții înghețați”, ne-a declarat Raluca în timp ce își prezenta noua achiziție în materie de jachetă de blană.

Nu doar că nu a încercat vreodată să pozeze în ceea ce nu este și să mintă că hainele pe care le poartă sunt din blană artificială, dar vedeta Kanal D recunoaște că nu ar putea să militeze intens pentru drepturile animalelor, cu atât mai mult cu cât ea nu este nici vegetariană și nici vegană:

„Eu port doar blănuri naturale și port piele naturală, piton, dar contribui la toate asociațiile și la toate cauzele posibile pentru animalele fără stăpân, pentru spitalele pentru animale, am doar animale adoptate. Încerc să țin un echilibru cât de cât omenește posibil. De cealaltă parte însă mănânc carne. Acum nu știu cine o să arunce primul piatra căci există oameni care consumă la rândul lor produse din carne, nu știu cine e în măsură să urle, însă eu haine din blană artificială, respectiv făcute din jucării de la benzinărie, nu port. Nu-mi place. Nu mă mai certați pentru blănurile naturale. Eu știu că marile case au lansat numai blănuri ecologice, nu mă încadrez în acest trend și asta e”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *