Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre iubita fiului său. Cum a impresionat-o tânăra, studentă la ASE: “Îmi place foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Nu se grăbește să devină soacră mare: ”Sunt tânără, eu nu mă gândesc încă la nunta copilului”

Raluca Bădulescu este o prezență sclipitoare în showbiz-ul românesc, venind cu diferite propuneri de ținute inedite, completate de o personalitate spumoasă, plină de umor. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre vacanța de la Vama Veche, punctând că își dorește să se reîntoarcă în stațiunea de pe litoralul românesc. Mai mult, ea a discutat și despre iubita fiului său, explicând că tânăra se îmbracă foarte bine.

Raluca Bădulescu își dorește să se întoarcă în Vama Veche

Înainte de toate, aflată la evenimentul Viva! Influencers Party 2022, Raluca Bădulescu ne-a explicat că trebuie să fim atenți cu privire la hainele pe care le cumpărăm. Vedeta a punctat că, atunci când a fost în vacanță, a avut grijă să își cumpere doar două lucruri pentru ca acestea să se potrivească în garderoba ei:

“Ba ne luăm, dar ceea ce ni se potrivește, lucruri care pot trece testul timpului și lucruri de care suntem siguri cu adevărat că se potrivesc personalității noastre. Adică, indiferent de care sunt trend-urile, trebuie să fim conștienți care este stilul nostru, care sunt piesele care ni se potrivesc și să încercăm să ne luăm din acelea. Hai bine, cădem pradă și trend-ului. Dar măcar luăm o piesă, două. Nu există să nu cazi cu ochii într-o vitrină. Am fost de curând plecată și să știți că am văzut numeroase lucruri care mi-au plăcut. La fiecare dintre ele m-am gândit: “Cu care dintre lucrurile pe care le am acasă se potrivesc?” În concluzie, mi-am luat doar 2 chestii. Atât, din cele 20 care mi-au plăcut”.

Ce spune despre Vama Veche

Îndrăgita jurată de la Kanal D s-a bucurat de vacanța din Vama Veche, unde a fost alături de Cătălin Botezatu. Provocată de reporterii Ego.ro, ea a dezvăluit că se gândește să meargă și anul viitor, de 1 mai, alături de bunul ei prieten designer:

“A fost mișto rău, mai merg și la anul. Bine, de 1 mai. Atunci, de 1 mai, anul viitor, mă găsiți în Vama Veche. Mi-a plăcut rău. Da (n.r. îl ia și pe Cătălin Botezatu), pentru că și lui i-a plăcut rău. Bineînțeles, fără regele meu, cum să nu. Pisi Bote, anul viitor, avem Vama Veche pe 1 mai!”

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre iubita fiului său
Raluca Bădulescu, alături de Cătălin Botezatu

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, aventură în Vama Veche

Raluca Bădulescu s-a bucurat de faptul că lumea a venit la ea în Vama Veche, ținând cont că este cunoscută. Mai mult, ea ne-a vorbit și despre ținutele pe care le-a afișat pe litoralul românesc, explicând că era pregătită de vacanță și din punct de vedere stilistic:

“Ba da, dar ne-a făcut plăcere, asta este cea mai mișto parte. (n.r. că a venit lumea la ei) Ne-am făcut prieteni mulți. Au venit mulți, ne-a făcut mare plăcere. Ținuta mea de Vamă? Am avut ținută special de Vamă, m-am organizat. M-am gândit că Vama Veche e un fel de Ibiza și cum eu mă duc la Ibiza de aproape 15 ani, aveam ținută de Vamă. Dar cel mai mult dintre cele pe care le-am purtat a fost un kimono, pe care mi l-am luat tocmai de la Ibiza, brodat manual, pe care îl țin de duminică. Vă spun sincer, îl țin de bun. Mi-a părut rău că am târâit de el prin nisipul acela, însă era frumos așa, brodat, cu flori. L-am pus cu teniși pentru că nu mergem pe tocuri în Vama Veche. Mi-am dat seama, dar m-a durut sufletul pentru că mi-aș fi pus un toculeț. Dar indiferent că au fost papuci cu talpă joasă sau că au fost pantofi sport, erau aurii”.

Ce spune despre iubita fiului său

Vedeta de la Kanal D este o mamă împlinită. Fiul ei, Alex, are o iubită, despre care Raluca Bădulescu ne-a spus că se îmbracă foarte bine. Totuși, aceasta nu se bagă în viața personală a băiatului său, învățând acest lucru de la părinții ei:

“Nu sunt dragă soacră, că nu s-a însurat. Ies cu ei, uneori ne mai vedem pe la petreceri în oraș. Să știți că iubita lui Alex se îmbracă foarte mișto, îmi place foarte mult. Nu mă bag eu în treaba lor, nu mă bag. Așa cum părinții mei nu s-au băgat niciodată în treaba mea, așa nici eu nu mă bag în viața lor. Îi apreciez, sunt mișto rău de tot, îmi plac mult, sunt un cuplu foarte mișto. Și ea este tot studentă la ASE. Mă bucur pentru ei. Nu mă gândesc încă la nuntă. (n.r. nunta fiului ei). Când o fi să fie nunta, vorbim atunci, încă nu mă gândesc. Sunt tânără eu nu mă gândesc încă la nunta copilului. Încă nu suntem pregătiți de nunta copilului (râde)”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *