Raluca Bădulescu, prima vacanță alături de noul iubit. A renunțat la Ibiza pentru această stațiune din România EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a fost nelipsit de la petrecerea din club

Raluca Bădulescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. La aproape 48 de ani, vedeta Kanal D se simte ca la 20, dovadă că profită la maximum de fiecare zi din vară. Raluca a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că abia acum a ajuns pentru prima dată în Vama Veche și că a rămas profund impresionată de ceea ce a găsit acolo, dar mai ales de distracția de care a avut parte.

”Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”

Zilele trecute, Raluca Bădulescu s-a distrat mai ceva ca la 20 de ani. Dacă la prima vedere „vinovat” de toate acestea pare a fi iubitul juratei de la „Bravo, ai stil”, din postările făcute pe site-urile sociale noul cuplu nu s-a distrat singur la mare, ci alături de Cătălin Botezatu, dar și de o gașcă de prieteni comuni. Raluca și Botezatu au făcut față cu brio celor mai tineri din gașcă și au dansat toată ziua la piscină, iar seara au petrecut într-un club, la ziua unui prieten.

 „Am fost pentru prima dată în Vama Veche, nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni. M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc, un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță”, a povestit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Nu vrea să se oprească aici

Extrem de asumată, Raluca și-a oficializat noua relație la câteva luni după divorțul de Florin Stamin și nu s-a sfiit să recunoască faptul că este foarte îndrăgostită. Deși este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, Raluca Bădulescu ține pasul cu Rareș Grigore și cu gașca lui de prieteni. Ba, mai mult, se pare că tânărul este acea „gură de aer” de care avea nevoie jurata de la „Bravo, ai stil”, căci, de când sunt împreună este o mai mare amatoare de distracții.

Chiar dacă de-a lungul timpului Raluca Bădulescu nu s-a ferit de cluburi și petreceri, de când formează un cuplu cu Rareș este nelipsită de la festivalurile de muzică din București sau de prin țară, iar în weekend-uri încearcă să plece câteva zile pe la mare. Ba chiar, susținută de noul partener de viață, vedeta Kanal D se gândește din ce în ce mai des să intre din nou în studio și să înregistreze câteva piese de club cu care să meargă la diverse petreceri.

Raluca Bădulescu este și DJ. Nume de scenă: ”Regina regească”

Pentru cei care nu știu, Raluca Bădulescu s-a lansat ca DJ, vis care a devenit realitate la finele anului 2019, care însă a intrat în așteptare pe perioada pandemiei. Sub titulatura de „Regina regească”, Raluca încearcă să combine moda cu muzica și, până acum, rezultatul i-a impresionat chiar și pe cei care nu credeau prea mult în talentul ei. Chiar dacă noul partener de viață nu are niciun studiu în domeniu, fiind absolvent al Facultății de Medicină, acesta o susține să creadă mai mult în abilitățile ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *