Raluca Bădulescu, schimbare majoră după ce a confirmat relația cu medicul mai tânăr decât ea cu 20 de ani: ”Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”. Ce intervenție și-a făcut EXCLUSIV

Raluca iubește din nou: ”Trăiesc o perioadă specială a vieții mele”

Raluca Bădulescu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a declarat că ea și soțul ei, Florin, divorțează după 13 ani de relație și 6 ani de căsnicie. Însă, șocul a fost și mai mare când, la scurt timp, ambii au reușit să-și refacă viața amoroasă. Chiar zilele trecute, Raluca a confirmat că este implicată într-o nouă relație amoroasă. Vedeta Kanal D a mărturisit că iubește din nou și că este fericită alături de Rareș Grigore, un medic cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea.

Ce intervenții estetice faciale și-a făcut

La cei aproape 48 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna octombrie, Raluca Bădulescu poate trece cu ușurință drept sora mai mare a fiului ei, Alex, însă cu toate acestea este conștientă de faptul că nu mai este de mult timp o puștoaică. Faptul că a slăbit enorm, în ultimul an, dar și că acum acum este în una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, a făcut-o pe Raluca să ia măsuri în ceea ce privește aspectul fizic.

Doar cine a trecut printr-un proces de slăbire o poate înțelege și știe că slăbitul drastic are, de multe ori, efecte nedorite asupra fermității pielii, mai ales de la nivelul feței. Cum Raluca Bădulescu acordă o atenție deosebită imaginii sale, primul pas a fost să meargă în cabinetul medicului estetician. Din păcate, însă, deoarece a fost infectată cu Covid-19 și a rămas cu leziuni la plămâni, o bună perioadă nu mai are voie să intre în sala de operații, medicii interzicându-i să facă vreo anestezie. Așa că, pentru că în clipa de față nu poate să intervină la nivelul sânilor, Raluca Bădulescu apelează la tratamente minim-invazive, care nu necesită nici operație, nici anestezie. Recent, a apelat la medicul chirurg estetician pentru o procedură de reconturare a feței, face contouring, realizată cu cristale de calciu pentru rezultate spectaculoase și de durată.

Raluca Bădulescu și dr Iancu Morad
Raluca Bădulescu și dr Iancu Morad

Ajunsă pe mâna medicului, Raluca a profitat de ocazie și a început să-i ceară să intervină și în zonele în care simțea că pielea ei nu mai arată ca la 20 de ani. Astfel că, în aceeași ședință, Morad i-a temperat și ridurile nasolabiale pronunțate generate, la rândul lor, de scăderea în greutate.

„V-am mai spus că vreau să-mi mai fac unele retușuri. Dacă la bust nu am cum să intervin, v-am mai povestit eu din ce cauză, am zis însă să profit de faptul că medicul chirurg estetician Iancu Morad are la cabinet tot felul de tratamente non invazive. Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit la Morad, cel care mi-a fost alături în ultimii 10 ani și care îmi cunoaște foarte bine dorințele. El mi-a recomandat să facem Face Countouring, o intervenție care nu necesită operație, și care este în topul marilor staturi de peste hotare. După doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am contur facial mult mai ferm, ca acum mulți ani. Mă deranja foarte tare linia mandibulară, care nu mai era fermă din cauza faptului că am slăbit mult în ultima perioadă”, a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Ce este Face Contouring: ”Înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile”

Raluca Bădulescu nu și-a făcut nimic ieșit din comun, căci, se pare că această procedură este una dintre cele mai solicitate în România în ultimul an. Face Contouring are scopul de a elimina depozitele adipoase, gușa sau bărbia dublă și de a reface conturul mandibular, accentuând și întinerind trăsăturile feței, fără a fi nevoie de operație, anestezie sau de perioadă de recuperare.

„Din cauza trecerii anilor, dar și atunci când slăbim mai multe kilograme, linia mandibulară se lasă. Trăsăturile nu mai sunt atât de ferme și apare aspectul îmbătrânit al feței. Putem corecta această problemă printr-un tratament injectabil simplu cu acid hialuronic sau cristale de calciu. În cazul Ralucăi am ales cristale de calciu pentru că oferă rezultate de mai lungă durată și o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile”, a explicat medicul Iancu Morad procedura la care a apelat Raluca Bădulescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *