Cuplu surpriză în showbizul din România. Dovada că a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru

Cel mai nou cuplu din lumea mondenă.

Cuplu surpriză în showbizul din România. Fostul iubit al Ramonei Olaru a ajuns în brațele unei blonde superbe. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment monden din Capitală. Bărbatul abia dacă și-a puitut ține mâinile departe de noua lui cucerire.

Cuplu surpriză în showbizul din România

Cătălin Cazacu și-a găsit alinarea în brațele unei domnișoare sexy, după despărțirea cu scandal de Ramona Olaru. Acesta s-a afișat în public cu noua lui iubită, o blondină superbă. Cei doi au fost prezenți, miercuri seara, 13 decembrie, la evenimentul lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Cazacu, despre momentul în care și-a sărutat colega, pe Natalia Mateuț: „Am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional”. Ce relație au de fapt VIDEO EXCLUSIV

Fostul motociclist a atras atenția tuturor și nu a ezitat să fie romatic cu partenera lui. Din fotografiile realizate de paparazzi Playtech, se poate observa cât de fericit este Cătălin Cazacu în compania domnișoarei. Bărbatul a răsfățat-o cu gesturi tandre și abia dacă și-a putut lua ochii de la ea, semn că relația lor, deși la început, este una destul de serioasă.

Prezentatorul de la Antena Stars recunoștea, în urmă cu câteva luni, că iubește din nou. El a mărturisit atunci că partenera sa este originară din Bulgaria și nu a ezitat să o viziteze în țara sa natală ori de câte ori a avut ocazia.

”M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă. Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a mărturisit el potrivit SpyNews.

Catalin Cazacu si noua lui iubita s-au afisat impreuna in public
Catalin Cazacu si noua lui iubita s-au afisat impreuna in public

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, dragoste cu năbădăi

Fostul motociclist și asistenta de la Neatza au trăit o poveste de dragoste plină suișuri și coborâșuri. În timpul relației, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Ba chiar la un moment dat s-au și logodit. Însă când toată lumea credea că vor ajunge la altar, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit cu mare scandal.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Ramona Olaru nu-și mai dorește împăcarea cu Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău”. Mărturisiri incredibile la Ego Life VIDEO EXCLUSIV

Tânăra a recunoscut ulterior că s-a mai întâlnit întâmplător cu fostul ei iubit, însă acesta a făcut un gest deplasat.

”Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire. Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi.

Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze”, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *