Cuplu surpriză, pe lista participanților de la Asia Express 2024. El este unul dintre cei mai iubiți artiști, mulți vor fi surprinși că a acceptat provocarea

Este o diferență de 23 de ani între ei

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

Antena 1 se pregătește să înceapă filmările pentru un nou sezon al celei mai iubite emisiuni de aventură. America Express redevine Asia Express, pentru că următorul sezon se va filma în țări de pe continentul asiatic. Una dintre perechile care ar fi acceptat provocarea este un cuplu din muzica românească.

Cuplu de artiști, pe lista de concurenți de la Asia Express 2024

Unul dintre cele mai de succes show-uri de la Antena 1 pregătește un nou sezon. După ce ultimele două sezoane au fost filmate pe continentul american, reality show-ul ar urma să revină la denumirea Asia Express. Pentru următorul sezon, producția a ales ca traseul să se desfășoare pe teritoriul a trei țări din Asia.

Cele nouă perechi de concurenți, împreună cu echipa de producție, ar urma să plece în Asia la finalul acestei luni. Înainte de a începe filmările, cei de la Antena 1 anunță numele concurenților care pornesc în aventură. Postul de televiziune nu a făcut încă publice perechile selectate pentru acest sezon, însă în presă au început să fie vehiculate câteva nume.

Citește și: Când începe un nou sezon Asia Express în 2024. Țările în care ar urma să se filmeze emisiunea

Printre concurenții de la Asia Express se pare că s-ar număra și Damian Drăghici, împreună cu partenera sa, Cristina Stroe. Cei doi nu au confirmat încă informația. Alături de ei, ar urma să plece în aventură și Anca Țurcașiu, împreună cu fiul ei.

Damian Drăghici și Cristina Stroe au mai participat împreună la ”Te cunosc de undeva”

Cine este partenera lui Damian Drăghici

Damian Drăghici a fost căsătorit între anii 2012 și 2018 cu avocata Paula Rosenberg. După ce a divorțat de aceasta, artistul a început o relație cu Cristina Stroe, o femeie cu 23 de ani mai tânără decât el. Partenera lui Damian Drăghici este tot cântăreață, iar muzica a fost cea care i-a apropiat. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Andrei. Cristina Stroe a povestit, la un moment dat, cum l-a cunoscut pe logodnicul ei.

Citește și: Iulia Albu și Mike au ținut legătura cu o parte dintre familiile care i-au ajutat la America Express. „Pentru că au fost oameni cu noi am încercat și noi să fim oameni cu ei” VIDEO EXCLUSIV

”L-am cunoscut în studio când eu trăgeam un backing vocals. El m-a văzut și ascultat în timp ce cântăm cu ochii închiși de emoții. Când am deschis ochii, am văzut ditamai omul sărind și țipând prin studio impresionat și mirat de cum cântasem. Sincer? M-am speriat. Nu eram obișnuită cu o asemenea reacție. Eram împietrită. M-a întrebat ‘de unde ai apărut?’ și am simțit nevoia să fug pentru că mă copleșise energia lui.

În acel moment, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus că el va fi primul producător care-mi va face album și clipuri, ceea ce pentru mine părea imposibil, conștientă fiind de cât de mult trebuie să muncești pentru așa ceva. Eu eram o fată simplă și muncitoare care-și vedea atât de tare de treaba ei încât nici nu îndrăznea să viseze la mai mult sau să-i ceară Lui Dumnezeu mai mult decât avea deja. Eram recunoscătoare că, oricum, aveam mult peste ce credeam eu că o să am.”, a spus ea, într-un interviu pentru unica.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *