Cuvintele care îi rănesc profund pe toți bărbații. Multe femei fac aceste greșeli

Cum pot femeile să îi ajute pe bărbați
Cuvintele care îi rănesc profund pe toți bărbații. Multe femei fac aceste greșeli

Bărbații încearcă, în general, să pară calmi atunci când apar unele probleme sau situații tensionate. Chiar dacă mulți nu spun, există cuvinte care îi rănesc profund. Spre deosebire de femei, bărbații preferă să nu spună nimic atunci când se simt jigniți sau răniți.

Cuvintele care îi rănesc profund pe toți bărbații. Ce trebuie să evite femeile să spună

Potrivit specialiștilor, eul masculină poate fi rănit prin diverse comentarii. Este important ca aceste aspecte să fie luate în considerare deoarece le provoacă rău.

Un bărbat este afectat dacă partenera de viață lingușește un alt bărbat. Chiar dacă îl deranjează, el nu o va spune. Dorința lui de a fi „cel mai” din viața ta îl enervează de un comentariu care sugerează că există un alt bărbat care este mai frumos sau mai inteligent.

Nu vorbi cu actualul partener despre viața ta amoroasă anterioară și experiența pe care ai avut-o cu alți bărbați. Pe majoritatea îi afectează profund să audă experiențele tale din trecut. Nu vor să audă că există un alt bărbat cu care te-ai bucurat mai mult decât cu el.

28% din bărbați sunt deranjați de faptul că partenerele lor de viață discută cu alte persoane chestiuni legate de intimitate, despre lucrurile care se întâmplă între ei.

Bărbații sunt afectați dacă persoana iubită îi critică în public. Orice astfel de critică îi rănește pe bărbați, mai ales dacă este făcută în fața unor apropiați. Este indicat ca nemulțumirile să le spui ulterior, când ajungeți acasă și sunteți doar voi.

Evită să spui orice comentariu care sugerează că nu ar fi bărbatul ideal pentru tine. El trebuie să știe că este cel mai bun, altfel se va simți stânjenit în fața celorlalți. Potrivit studiilor, atât bărbații, dar și femeile evită să audă comparații între actualul și fostul sau actuala și fosta. 

Studiile arată că 41% din bărbați și 48% din femei se supără când partenerii lor iau decizii fără să-i consulte. De asemenea, 38% din bărbați și 40% din femei nu se simt bine când certurile presupun ridicarea vocii sau cuvinte rostite pe un ton răstit.

Ce este de făcut. Cum pot femeile să îi ajute pe bărbați

Potrivit portcetate.ro, este necesar ca o femeie să își asculte partenerul și să încerce să îl înțeleagă fără să îl judece sau să îl corecteze. Potrivit specialiștilor, nu au învățat să-și recunoască și să-și gestioneze emoțiile, așa că le este greu să le facă față. Au nevoie de ajutor pentru a învăța să recunoască și să facă față sentimentelor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.4 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *