Iubitul mamei îmi face avansuri. Mi-e rușine să îi spun. Nu vreau să o rănesc

Situația este cu atât mai dificilă cu cât mama și iubitul ei își fac planuri să se căsătorească. Mă tem că spunându-i, aș răni-o foarte tare.
Iubitul mamei îmi face avansuri. Mi-e rușine să îi spun. Nu vreau să o rănesc

Am 18 ani, iar iubitul mamei îmi face avansuri. Situația asta începe să fie extrem de deranjantă și nu știu cum să-i spun mamei fără să o rănesc. Nu vreau să o fac să sufere și mai mult. Mama mea nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl meu. El a plecat la scurt timp după ce a aflat că e însărcinată. Ea spune că el nu a vrut să aibă copii, iar faptul ea nu a vrut să facă avort l-a supărat atât de tare, încât a plecat.

Tatăl meu nu a fost niciodată curios să știe de mine, așa că eu m-am obișnuit cu ideea că nu am tată. Nu-l cunosc, nu știu dacă semăn cu el, nici nu-mi imaginez ce i-aș spune dacă l-aș vedea. De fapt, nu cred că aș mai fi curioasă să-l cunosc. Oricum, mama a încercat suficient de des să-mi aducă „un alt tată” acasă, „care să aibă grijă de noi” – cum îi place ei să spună. Așa că mereu am avut o prezență masculină prin preajmă. Mereu alta, din păcate.

Preocupată de iubiți, mama mă lăsa să fac ce vreau

Abia reușeam să mă obișnuiesc cu un nou iubit al ei, că în scurt timp dispărea. Apoi apărea altul. Până acum nu m-a deranjat, însă cu ultimul e de mai bine de doi ani. La început a fost OK, la fel ca toți ceilalți. Nu eram eu obiectul adorației lor, așa că nu mă băgau în seamă.

Într-un fel îmi și plăcea, pentru că aveam câtă libertate îmi doream. Mă invidiau colegele de clasă când le spuneam că mama mea nu îmi impune nimic și că pot să stau toată noaptea la telefon, dacă vreau, sau la calculator. Le plângeam de milă când îmi spuneau cum sunt controlate și verificate dacă și-au făcut lecțiile, iar timpul pe calculator sau telefon le era limitat.

Nu mi-aș fi imaginat așa o viață și acum știu că toată această libertate o primeam pentru că mama era preocupată să-și găsească un nou soț și un tată pentru mine. A încercat, biata, atât de mult, încât nu și-a dat seama că între timp am crescut, iar acum, cel care ea visează că o va lua de soție a început să-și mute atenția asupra mea.

De mai multe luni încoace se întâmplă lucruri de care mi-e rușine să vorbesc. De câte ori rămânea singur în cameră cu mine, avea acea privire libidinoasă și încerca mereu să pună mâna pe mine, să mă atingă. Uneori chiar în locurile intime. El spunea apoi că o face în glumă, dar când intra mama în cameră, se făcea că nu știe nimic. Își schimba total atitudinea în așa fel, încât dacă aș fi zis ceva, aș fi părut nebună.

Iubitul mamei îmi face avansuri

Aș fi trecut cu vederea momentele astea, l-am evitat, oricum, cât am putut. Îl evit și acum. Dar nu s-a oprit aici. Mama nu știe, dar într-o seară, efectiv a dat buzna peste mine în camera mea și a încercat să mă violeze. Norocul meu a fost că purtam o pereche de pantaloni de trening care aveau șiret la talie. Funda s-a desfăcut greșit și s-a transformat într-un nod, iar cu cât încerca mai mult, cu atât nodul se strângea mai tare. Apoi, când am început să țip, s-a oprit. La scurt timp a venit mama acasă, care plecase doar până la magazinul din colț, să-i cumpere lui țigări. Comportamentul lui a fost îngrozitor de firesc. Eu încă plângeam în pernă să nu mă audă mama, iar el o îmbrățișa și îi mulțumea pentru gestul ei, de a merge să-i cumpere țigări.

De atunci, după ce vin de la școală stau în camera mea cu ușa încuiată și ies la masă doar când nu e el acolo. Încerc să-mi iau în cameră tot ce am nevoie și să nu mai ies de acolo, atâta timp cât el este acasă.

Mama începe să mă bată la cap „că mă izolez”. Dar cum să-i spun că mă izolez de el, nu de ea? Cum să-i spun că dintre toți iubiții ei, a ales să rămână cu cel mai periculos? Eu sunt convinsă acum că el este cel care o va face să sufere cel mai mult. Și nu știu cum să o avertizez. Nu știu cui să spun că iubitul mamei îmi face avansuri. Până la urmă, pentru  mine a fost o mamă cât a putut ea să fie de bună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
7.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
 • Chiba Nicolae Florin

  Simplu ‼️
  Curaj, e mama ta și o să înțeleagă. Sufletul de mamă nu are seamăn ‼️

 • E cam naiva, chiar proasta fatuca, cum sa nu-i spună mamei sale o asemenea grozăvie!?!

 • VIOREL GH. POPESCU

  1.Sfatul meu pt.prima povestire: Dacă prietenul tău te iubește cu adevărat pe tine, plecați într-o locuință separată,să vă faceți Viața voastră frumoasă cu Demnitate!
  2.Sfatul pt.a2-a povestire: Fă o scrisoare convingătoare către Mama ta! Dacă nu te va crede, pleacă la bunici sau la prietenul tău,pt.a fi în siguranță și să-ți trăiești Viața în Demnitate!!!
  Cu drag și prietenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *