Dan Helciug a scăpat de emoții! La ce liceu de top din București a fost repartizat fiul lui premiant. ”Luca este foarte înțelept, îl strigăm ”tătăică”. Azi dăm petrecere!” EXCLUSIV

Luca a prins un loc la Liceul ”Dimitrie Paciurea”, profilul filologie-arte vizuale
Dan Helciug a scăpat de emoții! La ce liceu de top din București a fost repartizat fiul lui premiant. ”Luca este foarte înțelept, îl strigăm ”tătăică”. Azi dăm petrecere!” EXCLUSIV

Solistul Dan Helciug și soția, regizoarea Elena Helciug, au avut mari emoții pentru fiul lor, care a trecut în clasa a-IX-a. Astăzi, ei au aflat, în sfârșit, la ce liceu din București a intrat Luca Helciug, premiant în toți anii de școală. Elena Helciug ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că sunt tare mândri de reușita băiatului lor și că vor organiza o mică petrecere în familie. Apoi, își vor face bagajele și vor pleca cu toții la munte și la mare, într-o binemeritată vacanță.

Luca Helciug: ” Să fii cea mai bună variantă a ta, să fii bun și smerit și să îl iubești pe Dumnezeu”. Principiul de viață după care se ghidează

Elena Helciug ne-a declarat cu bucurie, în exclusivitate pentru Ego.ro, la scurt timp după reușita fiului ei, Luca:

”Daaaa, suntem foarte fericiți! Luca a intrat la Liceul ”Dimitrie Paciurea”, la filologie. O singură clasă cu 26 elevi. Este în zona filologie-arte. Este tare încântat! A terminat clasele 5-8 cu medie de aproape 10. Pictează, sculptează, gătește, compune muzică și versuri, ca tatăl lui, îi face Ruxandrei, surioarei, coregrafiile pentru serbări și pentru spectacole, este vesel, are o înțelepciune nativă (de asta îl mai strigăm tătăică sau pensionarul). Are un umor unic, râdem de unele comentarii, și peste ani, când ni le amintim. Se ghidează în viață după două principii: să fii cea mai bună variantă a ta, să fii bun și smerit și să îl iubești pe Dumnezeu. Astea sunt calitățile cele mai de preț ale unui om- zice el, iar noi nu îl contrazicem”.

Familia Helciug se pregătește de o binemeritată vacanță, la mare și la munte

Familia lui Dan Helciug se pregătește de o binemeritată vacanță, în această vară:

”Am avut mari emoții, o să plecăm la mare, la munte, ca să ne relaxăm, după atâtea examene și învățat. În București vine iar canicula, a fost foarte cald, merge să ne mai răcorim. Dan a mai slăbit 10 kilograme, așa că vara asta nu se va mai lupta cu căldurile, ca în alți ani. Oricum, seara îi place să stea în curte, sub dud și să bea o bere rece. El va avea și spectacole, în toată țara”, ne-a mai declarat Elena Helciug, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Dan Helciug și frumoasa lui familie
Dan Helciug și frumoasa lui familie

Și-au serbat fiul la Păltiniș: ”Începuse să ningă!”

Dan și Elena Helciug l-au serbat pe Luca, fiul lor, care, în urmă cu două luni a împlinit 15 ani, tocmai în vârf de munte, la Păltiniș, alături de câțiva prieteni dragi:

”I-am îndeplinit dorința de a mânca o corabie plină cu sushi. Iar când să suflăm în lumânări, a început să ningă. Am ieșit afară cu tot cu tort, a fost o zi frumoasă. Apoi, la întoarcerea acasă, am jucat ”Fazan”, cu toții, jocul copilăriei noastre”, ne-a mai spus Elena, soția cântărețului Dan Helciug.

8.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.