Dana Nălbaru caută meditator la fizică și chimie pentru fiul ei de 7 ani: “La trei ani scria alfabetul”. Mărturisiri uimitoare

"La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat"

Dana Nălbaru caută meditator la fizică și chimie pentru fiul ei de 7 ani. Vedeta mărturisește că este un copil supradotat și are nevoie de ajutor deoarece setea lui de cunoaștere o depășește chiar și pe ea. Dana Nălbaru este de părere că fiul ei, Kadri, este prea avansat pentru vârsta lui.

Dana Nălbaru caută meditator la fizică și chimie pentru fiul ei de 7 ani

Dana Nălbaru are trei copii și își petrece majoritatea timpului cu aceștia. A renunțat la orice altă activitate de dragul lor. Sofia are 16 ani, Kadri 7 ani, iar Roxana (fetița adoptată alături de Dragoș Bucur) are șase ani. Acum vedeta a mărturisit că are nevoie de ajutor în legătură cu Kadri, căci setea lui de cunoaștere o depășește.

Chiar dacă are doar șapte ani, Kadri este pasionat de chimie și fizică, materii care se predau copiilor mai mari. Din acest motiv, Dana Nălbaru vrea să găsească un profesor care să îl mediteze pe băiat, având în vedere că toți copiii lor învață acasă, în sistem homeschooling.

„Kadri, 7 ani jumate, caută profesor de chimie și/sau fizică pentru meditații practice. Rog mesaje în privat. Mulțumesc”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Kadri scria alfabetul la 3 ani. „La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat”

În urmă cu câteva luni Dana Nălbaru povestea cum fiul ei, Kadri, scria deja alfabetul la vârsta de trei ani. La șase ani citea câte o carte pe zi, iar acum, la vârsta de 7 ani își dorește să aprofundeze fizica și chimia.

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, spunea Dana Nălbaru.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.