Dana Roba surprinde pe toată lumea. Cum s-a afișat vedeta pe internet, nimeni nu se aștepta la asta

Imagine superbă cu Dana Roba

Toată România a aflat de calvarul prin care a trecut Dana Roba din cauza soțului ei, Daniel Balaciu. A fost la un pas de moarte, după ce persoana pe care a iubit-o enorm a bătut-o cu sălbăticie. Datorită medicilor, vedeta a scăpat cu viață, iar acum încearcă să își facă un nou drum în viață.

Ce se întâmplă cu Dana Roba

Așa cum bine știe toată lumea, Dana Roba a avut parte și este ajutată, în continuare, de fani, care au fost impresionați de drama prin care a trecut. Recent însă, cineva s-a gândit la make-up artistă și a surprins-o plăcut cu un buchet de flori.

După circa două luni de când a fost la un pas de tragedie, Dana Roba a găsit cumva puterea să zâmbească din nou, mai ales datorită celor două fiice. Nu doar familia și prietenii s-au gândit la ea, ci și oamenii simpli, care nu au rămas impasibili la imaginile în care vedeta apare desfigurată de propriul soț.

Vedeta s-a afișat cu un buchet mare de trandafiri roșii

Astfel, pe Instagram, unde își ține la curent fanii cu starea sa de sănătate, Dana Roba a publicat o imagine în care ține în brațe un buchet mare de trandafiri roșii. Putem deduce că oamenii dragi ei au reușit să o surprindă plăcut cu acest gest. Mai mult, make-up artista a scris un mesaj scurt, dezvăluind că trandafirii roșii sunt florile sale preferate.

„Oamenii care mă iubesc știu că iubesc trandafirii roșii”, a precizat Dana Roba.

Și-a reluat activitatea

Tot pe rețelele sociale, Dana Roba a anunțat că a revenit la muncă: „Pentru fetele care au avut programare la mine și sunt cu emoții, le rog să le treacă emoțiile, pentru că Dana a început activitatea. Mi-am reînceput activitatea în forță și vreau să vă spun că vă aștept cu mare drag la machiajul de mireasă. Nu prea am primit mesaje negative, doar că am ieșit la cerșit de bani, dar nu este cazul pentru că eu ador să muncesc și muncind am ajuns să îmi cumpăr apartament, muncind am avut banii ăia de cumpărat mașină și pentru copilașii mei, tot muncind. Nu i-am cerșit la colț de stradă, nu am cerut nimănui”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *