Dana Săvuică, abordată indecent de către un bărbat cu influență: „Nu trebuie să trecem de niște probe?” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică, mărturisire sinceră despre perioada când era model: „La acel concurs am fost abordată de unul dintre membrii masculini ai juriului”
Dana Săvuică, abordată indecent de către un bărbat cu influență: „Nu trebuie să trecem de niște probe?” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică și-a început cariera de model în anii `90, fiind printre primele manechine care au defilat pe podiumurile de modă imediat după Revoluție. Prezentatoarea emisiunii EGO Life a mărturisit că a fost abordată de un bărbat cu influență în perioada în care era model. Dana Săvuică era înscrisă în cadrul unui concurs de frumusețe, iar acesta i-a propus să o conducă acasa, la schimb cu avantaje în competiție.

Dana Săvuică, abordată indecent de către un bărbat cu influență

Dana Săvuică a participat la două concursuri de frumusețe în primii săi ani ca model. În cadrul competiției Miss București, prezentatoarea emisiunii EGO Life a fost abordată de președintele juriului, care i-a promis că va câștiga concursul dacă va accepta să o ducă acasă, acesta lăsând clar să se înțeleagă ce intenții avea de fapt.

Dana Săvuică a povestit întreaga întâmplare în cadrul ediției cu numărul 61 a emisiunii EGO Life.

Și eu, având tangențe cu cele două concursuri de Miss, la primul dintre ele, când eram naivă, eram la început de drum, tocmai intrasem în lumea asta… Eram tocilară, luam noate bune, părinții, care nici nu m-au lăsat să intru în lumea asta…

Eu la acel concurs am fost abordată de unul dintre membrii masculini ai juriului, care mi-a spus că îi place de mine și că ar vrea să mă conducă acasă. „Ia uite ce mașină frumoasă am eu în față”. Și i-am spus că pe mine vine să mă ia tata. „Lasă că te duc eu. Tu vezi că eu sunt președintele juriului, da?” „Da!”. „Păi și nu vrei să devii Miss București?”. „Ba da, dar nu trebuie să trecem de niște probe?” „Ei, lasă…”, a dezvăluit Dana Săvuică în cadrul ediției din această seară a emisiunii EGO Life, în care le-a avut ca invitate pe Laura Stone, Fosta Miss Romania 1988 și pe Raluca Andrei, manechin și organizatoare a unor concursuri de frumusețe pentru adolescenți.

Vedeta a mărturisit că acela a fost unul dintre puținele momente din cariera sa de model care i-au lăsat un gust amar.

„Acela a fost primul meu contact care mi-a lăsat un gust amar. Am refuzat frumos, dar am mers mai departe.”, a declarat prezentatoarea emisiunii EGO Life.

Cum a ajuns Dana Săvuică manechin

Dana Săvuică a povestit de curând, într-un interviu pentru Ego.ro, cum au decurs primii săi ani ca manechin. Vedeta a mărturisit că a intrat în lumea modellingului pentru a-și învinge unele complexe legate de aspectul fizic. Ulterior, ea a învățat să-și pună în valoare calitățile fizice și să defileze cu încredere.

„Eram plătite și eram plătite destul de bine. Eram pe ștatul de plată al Casei de modă Venus și meseria asta de model chiar Zina Dumitrescu s-a luptat să o bage în nomenclatorul muncii. Deci practic noi chiar făceam o meserie adevărată. Eu nu am intrat în lumea modei din vanitate, din contră, mai degrabă pentru că aveam niște complexe.

Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting organizat de Zina Dumitrescu, dar în momentul în care am pătruns în lumea asta m-a fascinat foarte mult: hainele, ținutele, eleganța cu care erau purtate ținutele de către manechine. Am învățat foarte multe lucruri despre feminitate și despre caracter, despre siguranța de sine, eleganță, atitudine. Foarte multe lucruri le-am învățat în acea perioadă”, a declarat Dana Săvuică.

Laura Stone, Raluca Andrei și Dana Săvuică dezbat cele mai interesante subiecte despre modelling în ediția a 61-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00, pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *