Dana Săvuică și-a început cariera în modeling pentru a scăpa de niște complexe. „Nu am intrat în lumea modei din vanitate”. Câți bani câștiga. VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică: „Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting”

După mai bine de 20 de ani de când s-a retras de pe podium, Dana Săvuică a defilat din nou în cadrul unui eveniment aniversar al creatoarei de modă Eli Lăslean. Făcută parcă pentru modeling, prezentatoarea emisiunii „EGO Life” s-a descurcat exemplar pe scenă. Cu toate acestea, Dana Săvuică a mărturisit că și-a început cariera în modă pentru a scăpa de anumite complexe.

Cum a ajuns Dana Săvuică să lucreze ca manechin

Prezentatoarea emisiunii „EGO Life”, difuzată în fiecare luni la ora 21:00 pe canalul de YouTube EGO și în direct pe pagina de Facebook EGO.ro, ne-a mărturisit că îi era dor să urce pe un podium de modă, dar și să se reîntâlnească cu foste colege din prima generație de manechine din România.

„În primul rând a fost vorba despre prietenia care ne leagă de 30 de ani. În al doilea rând, am vrut să fim alături de ea pentru că noi am fost primele manechine cu care ea și-a prezentat primele colecții în București și pentru că făceam parte din echipa Zinei Dumitrescu și Zina avea, pe vremuri, la TVR, o rubrică de fashion în cadrul emisiunii „Ceaiul de la ora 5”, așa a ajuns Eli Lăslean să ne cunoască. De acolo am tot colaborat și atunci nu aveam cum să ratez o astfel de ocazie”, a povestit fostul manechin.

„Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting”

Dana Săvuică se numără printre acele femei frumoase din România care au defilat încă de pe vremea comunismului, fiind chiar primele care au făcut și o carieră din asta.

„Eram plătite și eram plătite destul de bine. Eram pe ștatul de plată al Casei de modă Venus și meseria asta de model chiar Zina Dumitrescu s-a luptat să o bage în nomenclatorul muncii. Deci practic noi chiar făceam o meserie adevărată. Eu nu am intrat în lumea modei din vanitate, din contră, mai degrabă pentru că aveam niște complexe.

Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting organizat de Zina Dumitrescu, dar în momentul în care am pătruns în lumea asta m-a fascinat foarte mult: hainele, ținutele, eleganța cu care erau purtate ținutele de către manechine. Am învățat foarte multe lucruri despre feminitate și despre caracter, despre siguranța de sine, eleganță, atitudine. Foarte multe lucruri le-am învățat în acea perioadă”, a mai declarat Săvuică pentru EGO.ro.

O dată cu intrarea în această lume, Dana Săvuică a reușit să-și depășească anumite temeri și să devină femeia care este astăzi.

„Nu era vorba că mă vedeam „rățușca cea urâtă”, dar toate fetele, în perioada aceea erau așa mai naive, mai timide și faptul că am intrat în această lume și am intrat, ca să zic așa, în elita manechinelor, asta mi-a dat un imbold așa de siguranță de sine și mi-am dat seama că a fi femeie înseamnă a fi frumoasă la orice vârstă, am învățat cum să-mi pun corpul în evidență, cum să mă îmbrac frumos după personalitatea mea și a fost chiar o școală a vieții foarte bună pentru mine”.

Dana Savuica si-a inceput cariera in modeling pentru a scapa de niste complexe
Dana a revenit pe podium, după mai bine de 20 de ani

„În 25 de minute fac trei ore de sport”

Faptul că la aproape 53 de ani reușește să aibă în continuare măsurile unui manechin nu se datorează doar genei, ci și unui stil de viață echilibrat.

„E păcat că lumea renunță fix la timpul acela de calitate și că de fapt renunță la locul prioritar pe care trebuie să-l aibă propria noastră persoană, că până la urmă dacă ne punem noi pe primul loc, atunci știm și noi cum să îi respectăm pe ceilalți și primim de asemenea respectul celor din jur. Eu în această perioadă nu prea am mai făcut mișcare pentru că am avut o operație pe coloană și nu aveam voie să fac mișcare, dar am suplinit. Trei ore de sport de fitness le fac în 25 de minute cu exerciții de kineto.

Sunt pe o dietă creată de niște nutriționiști care îmi dă un echilibru perfect al metabolismului, scăzută în calorii și bogată în nutritivi. De asemenea am devenit un „ambasador” al un echipament care are două tehnologii: stimulare electromagnetică și neuromusculară. Practic, eu în 25 de minute fac trei ore de sport. Apropos de timp, asta e eficientizarea timpului”, a mai povestit Dana Săvuică pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *