Dana Săvuică, despre motivul real al divorțului său: „A trebuit să tai răul de la rădăcină” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică: “Mie mi se pare că eu am făcut tot ce s-a putut în relația mea”
Dana Săvuică, despre motivul real al divorțului său: A trebuit să tai răul de la rădăcină VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în anul 2016, după 25 de ani de căsnicie. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a dezvăluit acum care a fost motivul real al divorțului său.

Dana Săvuică, despre motivul real al divorțului său: “Mie mi se pare că eu am făcut tot ce s-a putut în relația mea”

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat în anul 2016 pe cale amiabilă, la notar. Atunci vedeta declara că i-a fost destul de greu să renunțe la căsnicie. Acum însă, Dana mărturisește că a făcut tot ce s-a putut în relația și căsnicia ei, însă la un moment dat a fost nevoie să taie răul de la rădăcină.

“Mie mi se pare că eu am făcut tot ce s-a putut în relația mea și în căsnicia mea și la un moment dat a trebuit să tai răul de rădăcină și să spun: băi, gata! Nu mai pot! Trebuie să îmi duc viața altfel că mi s-a părut că mă uitam în acea oglindă și nu vedeam decât un străin”, a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Sfaturi din partea psihoterapeutului în cazul unei despărțiri: “E important să pleci de acolo în starea asta de echilibru”

Psihologul Laura Ghiță a făcut precizări după această declarație a Danei Săvuică, despre motivul divorțului prin care ea a trecut. Specialistul susține că este bine ca deciziile să se ia în stare de echilibru și nu cu frustrare sau nervi.

“E important să pleci de acolo în starea asta de echilibru și de împăcare și nu cu furie, nu cu frustrare… Indiferent de ce decizi!”, a răspuns psihoterapeutul Laura Ghiță la cele spune de Dana Săvuică.

Dana Săvuică
Dana Săvuică, despre motivul real al divorțului său

Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei: „A venit pe neașteptate copilul”

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite în timpul primei sarcini. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a avut indicația de la medici să renunțe la sarcină. I-a fost destul de greu să ia o decizie cu privire la naștere. Pe de-o parte era recomandarea fermă a celor trei medici care i-au spus să facă avort, de cealaltă parte sentimentul puternic de mamă care îi transmitea să ducă sarcina până la capăt. Și-a ascultat instinctul și a adus-o pe lume pe Julie.

„Julie e un dar de la Dumnezeu. În momentul în care doctorii mi-au zis să avortez, 3 mi-au zis, într-o noapte m-am culcat tristă, agitată, stresată, că trebuia să iau o decizie grea, să îl păstrez sau nu. A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat”, spunea Dana Săvuică.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

3.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.