Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei. „Mi s-a spus că nu pot avea copii”. Prin ce a trecut, până să o nască pe Julie VIDEO EXCLUSIV

Prezentatoarea Ego Life și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri impresionante
Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei. Mi s-a spus că nu pot avea copii. Prin ce a trecut, până să o nască pe Julie VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică a vorbit despre miracolul sarcinii ei. În ediția cu numărul 28 a emisiunii Ego Life, vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare despre sarcina ei și despre avortul pe care a fost nevoită să îl facă, la îndemnul medicului, după ce născut-o pe fiica ei, Julie.

Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei: „Mi s-a spus că nu pot avea copii”

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite în timpul primei sarcini. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a avut indicația de la medici să renunțe la sarcină. Ea a povestit, în cadrul ediției de luni, în care le-a avut invitate pe Alina Laufer și medicul ginecolog Alina Bordea, cât de greu i-a fost să ia o decizie cu privire la nașterea copilului său. Pe de-o parte era recomandarea fermă a celor trei medici care i-au spus să facă avort, de cealaltă parte sentimentul puternic de mamă care îi transmitea să ducă sarcina până la capăt.

Vedeta și-a ascultat în cele din urmă instinctul, iar ceea ce a determinat-o să păstreze sarcina a fost un vis pe care l-a avut într-o noapte și în care Divinitatea i-a transmis să nu se teamă căci copilul se va naște sănătos.

În urma acelui vis, Dana Săvuică a fost convinsă că trebuie să ducă sarcina până la capăt. Iar pe toate perioada sarcinii ea nu a dorit să afle sexul copilului. Atunci când s-a născut Julie, a rămas surprinsă să afle că micuța corespundea descrierii pe care vocea din vis i-a transmis-o.

„Eu am avut acele probleme și după fiica mea. Julie e un dar de la Dumnezeu. În momentul în care doctorii mi-au zis să avortez, 3 mi-au zis, într-o noapte m-am culcat tristă, agitată, stresată, că trebuia să iau o decizie grea, să il păstrez sau nu. A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat. Am simțit o lumină caldă, visând, după care o lumină gălbui-alburie și o voce neutră, nu știu dacă de bărbat sau femeie, nu o pot explica mi-a spus: „Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung negru, sănătoasă”. Nu am vrut să știu ce este de la doctor, am născut natural. După ce mi-a pus piciorușul cald pe obraz, am văzut că este fetiță și avea 5 fire de păr lung, până la fund”, a spus Dana Săvuică.

„Este singurul meu avort și îl regret toată viața mea”

La scurt timp după ce a născut-o pe Julie, vedeta a rămas din nou însărcinată. Însă la sfatul medicului, care i-a spus că este prea devreme după prima naștere să poarte din nou o sarcină, a avortat. Iar acesta este regretul vieții sale, spune Dana Săvuică.

„La un an am rămas gravidă, dar m-am luat după ce a spus doctorița, că „tu ești încă lăuză, iar vrei unul?”. Și am avortat. Este singurul meu avort și îl regret toată viața mea.”

8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.