Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei. „Mi s-a spus că nu pot avea copii”. Prin ce a trecut, până să o nască pe Julie VIDEO EXCLUSIV

Prezentatoarea Ego Life și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri impresionante
Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei. Mi s-a spus că nu pot avea copii. Prin ce a trecut, până să o nască pe Julie VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică a vorbit despre miracolul sarcinii ei. În ediția cu numărul 28 a emisiunii Ego Life, vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare despre sarcina ei și despre avortul pe care a fost nevoită să îl facă, la îndemnul medicului, după ce născut-o pe fiica ei, Julie.

Dana Săvuică, despre miracolul sarcinii ei: „Mi s-a spus că nu pot avea copii”

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite în timpul primei sarcini. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a avut indicația de la medici să renunțe la sarcină. Ea a povestit, în cadrul ediției de luni, în care le-a avut invitate pe Alina Laufer și medicul ginecolog Alina Bordea, cât de greu i-a fost să ia o decizie cu privire la nașterea copilului său. Pe de-o parte era recomandarea fermă a celor trei medici care i-au spus să facă avort, de cealaltă parte sentimentul puternic de mamă care îi transmitea să ducă sarcina până la capăt.

Vedeta și-a ascultat în cele din urmă instinctul, iar ceea ce a determinat-o să păstreze sarcina a fost un vis pe care l-a avut într-o noapte și în care Divinitatea i-a transmis să nu se teamă căci copilul se va naște sănătos.

În urma acelui vis, Dana Săvuică a fost convinsă că trebuie să ducă sarcina până la capăt. Iar pe toate perioada sarcinii ea nu a dorit să afle sexul copilului. Atunci când s-a născut Julie, a rămas surprinsă să afle că micuța corespundea descrierii pe care vocea din vis i-a transmis-o.

„Eu am avut acele probleme și după fiica mea. Julie e un dar de la Dumnezeu. În momentul în care doctorii mi-au zis să avortez, 3 mi-au zis, într-o noapte m-am culcat tristă, agitată, stresată, că trebuia să iau o decizie grea, să il păstrez sau nu. A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat. Am simțit o lumină caldă, visând, după care o lumină gălbui-alburie și o voce neutră, nu știu dacă de bărbat sau femeie, nu o pot explica mi-a spus: „Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung negru, sănătoasă”. Nu am vrut să știu ce este de la doctor, am născut natural. După ce mi-a pus piciorușul cald pe obraz, am văzut că este fetiță și avea 5 fire de păr lung, până la fund”, a spus Dana Săvuică.

„Este singurul meu avort și îl regret toată viața mea”

La scurt timp după ce a născut-o pe Julie, vedeta a rămas din nou însărcinată. Însă la sfatul medicului, care i-a spus că este prea devreme după prima naștere să poarte din nou o sarcină, a avortat. Iar acesta este regretul vieții sale, spune Dana Săvuică.

„La un an am rămas gravidă, dar m-am luat după ce a spus doctorița, că „tu ești încă lăuză, iar vrei unul?”. Și am avortat. Este singurul meu avort și îl regret toată viața mea.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *