Alina Laufer vrea să-și mărească familia: „Îmi mai doresc copii”. Declarații în EXCLUSIVITATE la Ego Life

A mărturisit, în exclusivitate, la Ego Life, că își mai dorește un copil
Alina Laufer vrea să-și mărească familia: Îmi mai doresc copii. Declarații în EXCLUSIVITATE la Ego Life

Alina și Ilan Laufer au fost nevoiți să aștepte 10 ani până să devină părinți. În tot acest timp, au făcut nenumărate analize și au mers la cei mai buni medici, dar nimeni nu le dădea vreo șansă. Cu toate acestea, miracolul s-a întâmplat, iar fosta prezentatoare a adus pe lume gemeni apelând la procedura de fertizlizare in vitro. În cadrul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică, Alina Laufer a mărturisit că în ciuda tuturor greutăților pe care le-a întâmpinat privind ultima sarcină, nu renunță la ideea de a mai avea copii.

Alina Laufer plănuiește să își mărească familia. Ce a dezvăluit la Ego Life

Alina și Ilan Laufer au depus multe eforturi pentru a deveni părinți. La vârsta de 39 de ani, cu ajutorul medicinei, în urma unei proceduri de fertilizare in vitro, vedeta a reușit să rămână însărcinată pentru a doua oară. De data aceasta, bucuria a fost dublă, întrucât a devenit mamă de gemeni. Micuții au venit pe lume prematur.

Timp de 10 ani, cuplul a încercat pe toate căile să aibă copii, dar problema principală a constat într-o afecțiune pe care fostul ministru a avut-o. Mai exact, s-a confruntat cu infertilitate cauzată de stres. Alina Laufer a vorbit deschis, în cadrul emisiunii Ego Life, din această seară, despre greutățile prin care ea și soțul ei au trecut până să rămână însărcinată.

 

„Infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult. Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani de zile ne-am luptat cu această infertilitate masculină”, a mărturisit Alina Laufer în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life.

„Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator”

Dorința de a avea copii era atât de mare încât ambii erau hotărâți să apeleze inclusiv la fertilizare cu donatori. În cele din urmă, după ce au petrecut doi ani în Statele Unite și au revenit în țară, analizele lui Ilan au ieșit bune și astfel au putut apela la fertilizarea in vitro.

“Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată.

Am trecut prin astfel de momente, nu ne-am pierdut speranța. Pentru noi a fost benefic că am stat în afara României, am plecat din țară doi ani, în SUA, și, poate, cine știe, Dumnezeu acolo, în bunătatea Lui, l-a relaxat pe Ilan, i-a făcut viața mai ușoară. Iar când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele si am găsit spermatozoizi astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări si am rămas însărcinată”, a spus Alina Laufer.

„Dacă bunul Dumnezeu ne va da șansa să mai avem un copil, doi”

În ciuda tuturor greutăților pe care le-au întâmpinat de-a lungul anilor, cei doi vor o familie cât mai numeroasă și iau în considerare să mai facă cel puțin un copil cu ajutorul aceleiași proceduri. Alina a mărturisit că este de datoria ei să încerce să aducă un nou suflet pe lume, chiar dacă a depășit 40 de ani, vârstă considerată cu risc pentru sarcină de către medicii ginecologi.

Alina Laufer vrea să-și mărească familia:
Alina Laufer vrea să-și mărească familia: „Îmi mai doresc copii”

„Eu și de acum incolo îmi mai doresc copii.

Da, normal, numai prin aceste procedee. Eu m-am dus în ultima vreme la analize, Ilan trebuie să meargă acum, dar 99% prin același procedeu. Dacă bunul Dumnezeu ne va da șansa să mai avem un copil, doi, atât timp cât voi fi fertilă și medicina mă va ajuta. Acum am 41 de ani.

Dar e de datoria mea sa incerc. Șansele sunt matematice.”, a mărturisit Alina Laufer, la Ego Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *