Dana Sota, apariție incendiară la aproape 61 de ani. A renunțat complet la haine. Imaginile au scăpat pe internet

Cum s-a lăsat filmată

Scris de: Daoud Andra

19 Jan. 2024

Dana Sota este una dintre cele mai apreciate femei din România și activează în domeniul frumuseții de ani buni. La peste 60 de ani, experta în frumusețe se menține într-o formă de zile mari și, din când în când, le arată și celor care o urmăresc la ce proceduri și tratamente apelează pentru a se menține tânără.

Dana Sota s-a lăsat filmată în cadă

Dana Sota, care se descrie drept beauty expert, este la curent cu cele mai noi produse, tratamente și proceduri din domeniu. Femeia de afaceri încearcă tot ce este nou în materie de frumusețe și împărtășește părerile și cu femeile care o urmăresc. La peste 60 de ani, Dana Sota se menține în formă cu ajutorul alimentației, sportului, dar și al procedurilor și tratamentelor cosmetice, de care nu este deloc străină.

Citește și: Ce a făcut Dana Sota când a ajuns prima dată în America. ”Se întâmpla în 1990 și din toată America îmi doream un singur lucru” VIDEO EXCLUSIV

Femeia de afaceri s-a filmat recent în timp ce avea parte de un răsfăț complet, la un salon, și a publicat imaginile pe internet. Dana Sota a avut parte de un tratament facial și o mască, o sesiune de aqua gym într-un bazin cu apă sărată, după care a făcut o baie cu plante și nămol și s-a lăsat filmată.

”Baia cu plante și nămol ajută la detensionarea musculară, remineralizarea pielii, mobilitatea articulațiilor”, a scris Dana Sota în dreptul imaginilor în care apare goală în cadă, acoperindu-și bustul cu mâinile. (Vezi imaginea în galeria foto)

Dana Sota, în timpul unui tratament cosmetic

Cum își menține tenul tânăr

Dana Sota este la curent cu toate noutățile din domeniul frumuseții și încearcă tot felul de tratamente revoluționare, pentru a se menține în formă. Pe lângă stilul de viață sănătos, alimentația echilibrată și sport, vedeta acordă o mare importanță îngrijirii pielii, mai ales tenului.

”Pe lângă ce putem face acasă, ritualul de dimineața, spălatul pe față, aplicarea unei loțiuni tonice, apoi a unui ser, contur de ochi și apoi o cremă de zi cu protecție solară. Pe lângă acestea, există și măști, acele șervețele, eu merg și o dată pe lună la o clinică, acolo unde apelez la proceduri, mezoterapie, injectări cu substanțe cu antioxidanți, vitamine.”, a spus vedeta la Antena Stars.

Citește și: Experiența inedită trăită de Dana Sota în Vietnam: „Mie îmi place să mănânc, am încercat tot felul de dubioșenii” VIDEO EXCLUSIV

Cât despre micile intervenții care estompează semnele îmbătrânirii, experta în frumusețe a spus că nu le respinge, atât timp cât efectul este unul natural.

”Este o linie foarte fină între intervențiile ușoare și de bun gust, până să treci în extrema cealaltă. Eu am zis tot timpul că trebuie să fii naturală, dar cea mai bună versiune a ta posibilă. Și eu mi-am făcut anumite intervenții. Am început să fac botox de pe la vârsta de 40 de ani. Nu am ascuns lucrul acesta. Întotdeauna am făcut asta puțin, cât să păstrez naturalul. Nu ne punem mult de la început.”, a declarat Dana Sota, în cadrul aceleiași intervenții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *