Danei Roba i-a trebuit mult curaj să posteze această imagine. Ce nu a vrut să se vadă până acum

Vezi imaginea pe care a postat-o Dana Roba pe Instagram

După o perioadă extrem de complicată, Dana Roba este gata pentru o nouă viață. Rănile provocate de soțul ei, Daniel Balaciu, încă i se văd pe chip, dar inima ei pare aproape vindecată. Cunoscutul make-up artist se bucură din nou de liniște, iubire și pare mai fericit ca niciodată. Iată ce imagine a publicat, de curând, în mediul online!

Dana Roba, imaginea cu care și-a surprins fanii. Ce a postat celebrul make-up artist

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Dana Roba a fost la un pas de moarte, după ce partenerul ei de viață, Daniel Balaciu, i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan în cap.

În urma acestora, fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a ales cu leziuni grave în zona capului și a fost transportată de urgență la spital. Acolo, medicii nu-i mai dădeau nicio șansă, dar se pare că soarta a avut un alt plan cu ea.

În prezent, make-up artistul este foarte bine, muncește și petece timp cu fetițele pe care le are, Chantal și Celine. De curând, însă, Dana Roba a postat o imagine pe contul ei de Instagram, care le-a atras atenția celor care o urmăresc.

Mai exact, aceasta s-a afișat în mediul online alături de Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în momentele dificile prin care a trecut și care încă îi este aproape din câte se poate observa și mai jos.

Citește și Dana Roba surprinde pe toată lumea. Cum s-a afișat vedeta pe internet, nimeni nu se aștepta la asta!

Dana Roba si Beniamin
Dana Roba si Beniamin

Cum s-a afișat Dana Roba alături de Beniamin

Bruneta apare într-un videoclip alături de Beniamin, dar aceasta susține că bărbatul este doar ”un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele.”

”După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur ca voi murii, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut.

Cele care m-ați judecat, nu mă îngropati de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie.”, a transmis, la un moment dat, make-up artistul pe Instagram.

Așa cum se poate observa și în imaginea de mai sus, cei doi sunt extrem de apropiați. Mai mult, bruneta a declarat că nu exclude posibilitatea de a ajunge la altar cu bărbatul, asta și dacă Dumnezeu ar așeza lucrurile în acest fel.

Citește și Dana Roba și soțul, prima întâlnire față-n față după scandalul monstru. Ce s-a întâmplat între ei în sala de judecată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *