Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetița. Fosta asistentă TV radiază de fericire

Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Scris de: Daoud Andra

02 May. 2023

La câteva luni de când a anunțat că este însărcinată, Daniela Crudu a născut. Proaspăta mămică și-a adus pe lume fetița și a postat deja primele imagini din noua postură, pe conturile ei de socializare. Cruduța este mai fericită ca niciodată, iar zâmbetul de pe chipul ei spune totul.

Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a devenit mamă. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe 1 mai 2023, și a postat deja prima imagine cu bebelușa. Așa cum și-a obișnuit fanii, Cruduța a fost activă pe rețelele de socializare inclusiv în ziua în care a născut. Ea a publicat pe contul de Instagram o fotografie din sala de operație, din timpul operației de cezariană, apoi câteva din salon.

În una dintre imagini, Cruduța stă pe patul de la maternitate, iar medicul cu care a născut o ține în brațe pe fetița ei. Daniela Crudu radiază de fericire și a ținut să le facă deja cunoștință celor care o urmăresc pe internet, cu noua membră a familiei.

Citește și: Cum a fost fotografiată Daniela Crudu, alături de tatăl copilului ei. Fosta asistentă tv și-a găsit în sfârșit liniștea în dragoste

Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetița. Fosta asistentă tv radiază de fericire
Fotografia postată de Daniela Crudu

Decizia luată de Daniela Crudu, cu câteva săptămâni înainte de a deveni mamă

Cândva o prezență nelipsită la TV, în ultimii ani Daniela Crudu a fost din ce în ce mai scumpă la vedere. A locuit o perioadă în străinătate, după care s-a întors în România. De când s-a aflat că este însărcinată, Cruduța a bifat câteva apariții la emisiuni TV în țară, iar în urmă cu 2 luni a decis că este momentul să facă o pauză de la aparițiile publice și să se bucure de sarcină și de tot ce urmează în viața ei.

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce Daniela Crudu a anunțat că e însărcinată: ”Am avut de-a face cu fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin femei de casă” EXCLUSIV

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept. Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă.”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu două luni, potrivit Spy News.

Vedeta se bucură de ajutorul iubitului ei, pe care tocmai l-a făcut tătic. Tot în urmă cu ceva timp, în cadrul unei apariții la Xtra Night Show, fosta asistentă TV avea numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care a făcut-o mamă.

Citește și: Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă de la Antena 1 a mărturisit că este însărcinată

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…)

Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată.”, a spus Daniela Crudu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *