Daniela Gyorfi, despre relația extraordinară cu mama ei: „Când s-a dus ea, mi s-a dus jumătatea și echilibrul” VIDEO EXCLUSIV

Care este întrebarea cu care a rămas Daniela Gyorfi după mai bine de 9 ani de la moartea mamei sale
Daniela Gyorfi, despre relația extraordinară cu mama ei: „Când s-a dus ea, mi s-a dus jumătatea și echilibrul” VIDEO EXCLUSIV

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în luna septembrie a anului 2013. Anica era paralizată de mai bine de 33 de ani din cauza unui accident în casă: a alunecat pe scări și și-a fracturat coloana. Acum, după mai bine de nouă ani de la pierderea ei, Daniela Gyorfi a vorbit, la Ego Life, despre relația extraordinară pe care a avut-o cu mama sa.

Daniela Gyorfi, despre relația extraordinară cu mama ei: “M-a făcut să înțeleg multe lucruri”

Pentru Daniela Gyorfi mama ei reprezenta sprijinul moral care îi dădea întotdeauna putere să meargă mai departe indiferent de problemele pe care le întâmpina. Daniela Gyorfi mărturisește că sentimentele pentru mama ei nu s-au schimbat, deși au trecut mai bine de nouă ani de când aceasta nu mai este printre noi.

Întrebarea care nu îi dă pace Danielei Gyorfi este de ce nu a visat-o niciodată pe mama ei de când aceasta a murit. Vedeta mărturisește că acest lucru reprezintă un mare semn de întrebare deoarece au avut o relație extraordinară.

“Înainte, mama mea era sprijinul meu moral, era singura persoană, mă rog, pentru mine, care îmi dădea o putere și, nu știu dacă neapărat o putere, avea ceva care îmi găsea liniștea. Clar, toate problemele noastre… eu mă duc la Laura, vin la tine, dar cel care mă ajută sunt eu. (…) Dacă eu nu înțeleg și eu nu conștientizez mă mint pe mine în primul rând. Revenind, pentru mine mama mea a fost un exemplu, avea o energie și… nu neapărat o putere asupra mea, m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri. Poate dacă nu era bolnavă, poate dacă nu eram într-o așa legătură cu ea foarte strânsă sau eu, ca și copil, nu o iubeam atât, ca și acum o iubesc, eu sunt la fel, dragostea este aceeași… poate făceam altceva. Am rezonat cu ea foarte mult.

Apropos, de astrologie, eu nu că nu cred. De când a murit mama mea, eu nu am visat-o niciodată. Iar pentru mine este un mare semn de întrebare pentru că între noi a fost o relație extraordinară, adică nu pot să spun în cuvinte. Momentul când a murit ea mie mi-a murit echilibrul meu, jumătatea mea. Asta nu înseamnă că George nu mă ajută sau… (…) Mama a avut un rol foarte important. Eu cred că părinții care sunt adevărați și când spun rol important nu mă refer la partea materială, eu vorbesc despre acea parte spirituală și sprijin”, a spus Daniela Gyorfi la Ego Life.

Daniela Gyorfi: „Tot ce am putut omenește am făcut pentru mama”

Daniela Gyorfi a mărturisit la Ego Life, în discuția cu psihoterapeutul Laura Ghiță și Dana Săvuică, că a făcut tot ce a fost posibil pentru ca mama ei să fie bine. Chiar dacă a stat la pat timp de 33 de ani, ea i-a fost alături în permanență și a dormit cu ea.

„Sufăr și o să sufăr până am să mor pentru că lipsa părinților depinde foarte mult de persoană. Eu mă bucur că atât timp cât a trăit eu am făcut tot ce a fost posibil omenește și ce am putut eu să fac pentru ea. Că ne-am pupat, că vorbeam de un milion de ori la telefon, că eu am dormit până la 45 de ani cu ea în pat. (…) Când eram însărcinată puneam capul la picioarele ei și mă mângâia așa… Nu m-am purtat într-un fel când trăia și acum când a murit, vai, Doamne, dar ce rău îmi pare. Doctorii de la spital, domnul doctor Lascăr știe cât plângeam pe holurile spitalului. Adică tot ce am putut omenește am făcut pentru mama”, a mai povestit Daniela Goyrfi.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.